Közel 2 millió/nm a Palazzo Dorottyában. Vajon az autók kitiltása dobta meg az árakat a Dorottya utcában?

2009.05.08. 14:59

 

Feltételezem nem csak az. Kellett hozzá egy luxus módon helyreállított palota is (a Palazzo Dorottya ugye), de mindenesetre a környék sem elhanyagolható. Valószínűleg a Vörösmarty tér 1-ben árult penthouse sem csak azért 2 millió/négyzetméter, mert egy dizájnos épület tetején van. Mindez azért is fontos, mert a forgalomcsökkentéssel megvalósuló Belváros új főutcája az ingatlanok értékének emelkedéséből remél - ha nem is hasznot, de - megtérülést. Majd meglátjuk. Az árakat szerencsére megdobta a sétálóutca-fejlesztés, de igazolni csak az fogja a számítást, ha el is tudják majd adni a lakásokat. Teljes hirdetés alant:

Ajánlat: eladásra kínált ingatlan
Típus: tégla építésű lakás
Vételár: 248.08 M Ft
(890 000 €)
Alapterület: 135 m²
Ingatlan állapota: új építésű
Szobák száma: 4
Emelet: 5
Épület szintjei: 5
Fűtés: gáz (cirko)
Komfort: luxus
Lift: van
Parkolás: garázs
Kilátás: utcai
Cím: Budapest, 5. kerület, Dorottya u.
Hivatkozási szám: 1190426
A kapcsolatfelvétel és a hirdető elérhetőségei a Megjegyzés rovat alatt találhatók!
Megjegyzés:
Álomlakás - Palazzo Dorottya
Az V. kerület - ahol Budapest egyik legszebb épületének, a Palazzo Dorottya-nak egyik legexkluzívabb apartmanja eladó - nemcsak a főváros, de talán az egész ország \'szíve\'.
Közvetlenül a szomszédos utcákban található az üzleti- és kormányzati negyed, a Parlamenttel, számos minisztériummal és bankközponttal. Az egyedülálló Duna-parti kilátás idevonzotta a budapesti idegenforgalom egyik súlypontját, a Duna korzóval, a világhírű szállodaláncok impozáns épületeivel, a klasszikus Four-Seasons-tól a modern Intercontinentalig.

A Palazzo Dorottya maga, illetve a 135 nm-es lakás minden ízében az eleganciát sugározza harmóniában a 21. század technológiájával, a fürdőszobák luxusa egyedülálló.
A 35 nm-es nappali a Dorottya utcára néz, míg a három hálóhelyiségéből a ház belső kertjére tekinthetünk le. A lakáshoz teremgarázs tartozik.
A lakás leendő tulajdonosa olyan ingatlanra tehet szert, melyhez hasonló kuriózum ritkán akad.
Kiváló értékőrző, és jól hasznosítható hosszútávú befektetés!!!

Ugyanezt a lakást egyébként árulják drágábban is (253 650 000 Ft), ott viszont van róla jóval több látványterv.