Elsőre guminőnek vagy megkövült lakóknak tűnnek. Pedig csak kényelmetlen bútordarabok

2010.01.22. 08:56
mellek

 

Mindig is szerettem volna lakáshirdetésben valami igazán pikánsra lelni. Egy előszobafogasra akasztott dominaszerkóra vagy egy szekrényből kikandikáló guminőre, de sajnos még egy használt óvszert sem találtam. Már épp azon voltam, hogy nem érdemel meg engem ez az ingatlanpiac és elköltözöm valami viccesebb ingatlanhirdetésű országba, amikor rájöttem, hogy végül is amerikai ingatlanokat innen is lehet böngészni. Itt van mindjárt ez a rejtélyes, négy hálószobás, gázfűtéses, épp százéves lak.

törzs

 

Vannak egész klassz helyiségei is (például a konyha a párducmintás székek nélkül, bár nem tudom, mit csinálnék ennyi sütővel), de például az írótáblát támasztó, fatörzsdizájnú kandalló mögül kinéző, tigrisképű leopárdot lehet hogy nehezen szoknám meg. Na de mindez kevés lenne ahhoz, hogy a tengeren innen is elcsámcsogjunk a hirdetésen. Ami igazán különleges az a nyitó kép. Vajon mi lehet rajta? Guminők vagy porcelánbabák? Létezik hogy valaki azért tart fenn egy szobát, hogy abban négy életnagyságú női báb lakjon? Vagy ezek a sellők az Atlantisról, ahogy a hirdetést felfedező Lovely Listing bloggere gondolja?

Nos nem, ha alaposabban megnézzük, akkor látszik, hogy ezek székek. Persze kiváncsi vagyok, mennyit időztek a tulajok az elmúlt száz évben famellekkel a hátukban. Nem hiszem, hogy túl sokat...

  • Eladnék
  • Hírek