Egy rakétasilókra szakosodott ingatlanügynökség

2010.03.23. 08:33
housess[1] AtFArtistRend[1]

 

Mit szólnátok egy erdei vityillóhoz, amelyhez egy kétszintes, 200 négyzetméteres, 3 hálószobás, 2 fürdős luxuspince tartozik. Ja és van még hozzá egy 1850 négyzetméter beépíthető egyéb helyiség: egy rakétasiló kilenc emelet mélyen. Cakli-pakli 2,3 millió dollárért.

Vannak ugye a nagy, generalista ingatlanügynökségek, meg azok amelyek egy-egy speciális területre szakosodta, mondjuk a város egyik negyedére, kis lakásokra vagy csak milliárdos villákra, esetleg rakétasilókra. Mondjuk ez utóbbi csoport nem túl népes, de azért van ilyen is, legalábbis az Egyesült Államokban. A 20th Century Castles nevével ellentétben - vagy legalábbis elég tágan értelmezve azt - hidegháborús bunkereket, rakétasilókat és más objektumokat értékesít.

Először meglehetősen ijesztőnek találtam, hogy a honlapon webshop is van, szabályosan kiírva, hány termék van az ember kosarában. Olyan, mint valami számítógépes játék, ahol két kattintással vehetünk magunknak egy katonai objektumot, de aztán rájöttem, hogy ez csak a bemutatóvideókra és hasonló plusz információkra vonatkozik.

Annál is inkább, mert van, ahol ki van hangsúlyozva, hogy az ár készpénzes fizetés esetén értendő.

Lássuk az egyik legszebb kecót, de perzse érdemes böngészni a teljes kínálatot. (via: Lovely Listing)

 

AtFAirview[1] AtFOldPhoto[1]
AtFNYHearthRm2[1] AtFNYOutsideSign[1]
AtFNYcenter[1] AtFNYAirstrip[1]
AtFNYdiningRtoKitchen[1] AtFNYHearthRm3[1]
AtFNYbathroom[1] AtFNYCenterStairsAbove[1]