"400 köbméter radioaktív hulladék tárolására alkalmas, de kreatív lovardaként is helyt álló józsefvárosi ingatlan eladó"

2010.03.29. 08:43

Vicceskedünk, vicceskedünk? - gondoltam magamban, amikor átfutottam a Martin küldte linket, amelyben meglehetősen negatív színben tüntetnek fel egy lakást. Fiktív hirdetést feltenni a Comra olykor jó poén, de hosszú távon nem annyira. De! Itt úgy tűnik nem erről van szó, mert a szöveg alján található link valóban egy lakás hirdetésére mutat (már ha böngészőbe másoljuk, és értelemszerűen kiegészítjük egy .hu-val.

Na most valaki vagy úgy érzi, hogy a negatív reklám is reklám, vagy úgy, hogy nagyon ki kell tolnia egy ismerősével.  Szerintem hamarosan megtudjuk...

Ajánlat: eladásra kínált ingatlan
Típus: tégla építésű lakás
Vételár: 24 M Ft
Alapterület: 115 m²
Ingatlan állapota: felújítandó
Szobák száma: 3
Emelet: 4
Épület szintjei: 4
Komfort: komfort nélküli
Lift: van
Parkolás: utcán, közterületen
Cím: Budapest, VIII. kerület, József körút
A kapcsolatfelvétel és a hirdető elérhetőségei a Megjegyzés rovat alatt találhatók!

400 köbméter radioaktív hulladék tárolására alkalmas, de kreatív lovardaként is helyt álló Józsefvárosi ingatlan eladó.
10 évvel ezelőtt igénytelenül felújított, folyamatosan ázó, csőtörést megelőző állapotban. Rohadó falak, púposodó parketta, patkányok, bogarak, legyek.
A nyílászárókat eltüzeltem, huzatos, de mivel egy étterem konténere fölött vannak az ablakok, örökké rohadó hulladékbűz van a szobákban.
Az oszló csirkebélszagot a maradékért veszekedők zsivaja teszi otthonossá.
Lift van, de nem működik, helyén kötélhágcsó. A szomszédok rosszindulatúak és lopnak. Állandó a hangoskodás, gépzene, késelés. Disznók élnek a folyosón.
Minden közműszolgáltató kivonult a házból, nincs villany, gáz és a vizet csak azért nem tudják kikapcsolni, mert állandó őrség van a pincebejáratnál, ahol kannabiszt termesztenek. Az áramfejlesztők zaja éjjel-nappal hallható. A ház belülről egy használtfecskendő-raktárhoz hasonlatos.
A védelmi pénz, havi 25.000 forint vagy árú. Alkalmanként pár órára el kell hagyni a lakást mert az Emelet Ura üzekedőknek adja ki a szalmaboglyákat.
Viszont sok denevér van, annyi, hogy napi egy étkezés biztosított.
További információ a lakas.freebase.. címen.