Ugyanazt a lakást hirdetik Budapesten és Torontóban?

2013.02.14. 12:24

Soha nem értettem miért érdemes a képekkel variálni egy hirdetésben, hiszen a vevő odamegy és látja, hogy mi a helyzet. Nos nem szeretném kizárni a matematikai esélyét annak, hogy létezik két tökéletesen ugyanolyan lakás Torontóban és Budapesten, és hogy ezeket valaki pont ugyanúgy fényképezte le egy ingatlanhirdetés számára, de azért nem tennék fel rá nagyobb összeget.

Ráadásul mindkettőt bútorozottnak hirdetik (sőt a pestinél azt írják, "a lakás tulaja lakberendező, ennek megfelelően lett berendezve a lakás") vagyis még csak azzal sem lehet mentegetőzni a helyszínen, hogy na ilyen volt, de már kiürítettük.

Üdv,

Albérlet után kutattam, és nagyon megtetszett ez a darab. Aztán google képek között is rákerestem az egyik képre, és kidobott néhány más találatot is az apród.hu mellett, például ezt. 62 ezerért simán kivenném Torontóban is...

Notice: óriási hűtő + óriási mikró, nem túl európai kialakítás. Kár, hogy nincs a fényképeken valahol egy konnektor, arról meg lehetne mondani, hogy ki lopott kitől, de azt hiszem azt mindenképpen kizárhatjuk, hogy két pontosan megegyező lakás épült fel Torontóban és az ötödik kerületben is.

Br,

mate
 
 
 
 

Hopp a poszt élesítése előtt az apródos hirdetés eltűnt, így a levélbe a tárolt változatot linkelem. Screenshot itt meg itt.