Eddig ez az év leghülyébb lakáshirdetés-fotója

2014.01.08. 12:51

393246_l_0[1].jpg

Miután tavaly a selfie lett az év szava, remélhetőleg idén ez lesz a trend az ingatlanhirdetésekben is. Igaz, a tükörbe belefotózó lakástulajdonosoknak és ingatlanosoknak eddig se volt se szeri, se száma a neten. Már fel se kapom rájuk a fejem, legfeljebb ha valaki meztelenül teszi ezt, vagy legalábbis egy alsógatyában (bugyiban?)

Viszont a fenti műalkotás úgy tűnik valami koncepció szerint született, csak egyelőre nem jöttem rá, mit akar mondani ezzel a művész - akinek a feje természetesen (az ingatlanos szelfizés hagyományainak megfelelően) nem látszik a vakutól. A legszebb amúgy ebben a lipótvárosi lakásban, hogy még csak nem is egy albiról van szó, hanem egy irodahelyiségről.

Mindenesetre a szerző további fotókat ígér, epedve várom őket. Remélem legalább ilyen jók lesznek azok is. Az ára mindenesetre megfelel a lipótvárosi átlagnak.

Hirdetés adatai:

Típus: tégla építésű lakás

Vételár 14.9 M Ft

Alapterület 44 m²

Ingatlan állapota: jó állapotú

Szobák száma 1

Emelet 2

Épület szintjei 6

Tetőtér: nem

Fűtés: házközponti fűtés

Komfort: összkomfortos

Lift: van

Parkolás: utcán, közterületen

Kilátás: utcai

A hirdető megjegyzése:A Markó utca közvetlen közelében irodának kíválóan alkalmas egy szobás lakás. Utcára, illetve a szemközti háztömb fáira néző polári lakásból leválasztott garzon. Lakásszerű használat esetén amerikai konyha is kialakítható. Képeket még mellékelek.

[Tipp: Milo Laci - kösz!]