A washingtoni pentagramma és az izraeli mindent látó szem: gonosz erők titkos üzenetei az építészetben

2014.08.05. 10:19

Figyelem: cikkünk a világot érthetetlenül komolyan vevők megzavarására alkalmas állításokat tartalmaz. Az összeesküvés-elméleti napra készült többi cikkünket itt találja. (Ezt a közleményt felsőbb erők utasítására, utólag illesztettük ide.)

Elgondolkodtatok már azon, miért gondolják oly sokan, hogy épp Washingtonban van a gonosz világuralom központja? Hogy milyen jelek utalnak arra, hogy az USA, az EU és Izrael is a Sátán szolgálatában áll? Hogy Makovecz Imre ennek a szörnyű háttérhatalomnak a beépített embere volt? Tartson velem, aki mer Washingtontól Jeruzsálemig, Denvertől Párizsig, Strassbourgtól Sárospatakig! Most lerántjuk a leplet!

A háttérbe nem nagyon mennék bele sehol, mert az kissé messze vezetne, de elég az hozzá, hogy természetesen mindegyik példánál a világuralomra törő Gonosz áll (szabadkőművesek, illuminátus rend, sátánisták, cionisták, háttérhatalom, okkult nácik stb. - ízlés szerint).

Bevallom, nem értem igazán, hogy miért jó a nagybetűs gonosznak mondjuk utcaképbe pentagrammát rejtenie, vagy strandpénztár tetejére szárnyas piramist emelnie, s ez hogy segíti szolgáit gonosz terve megvalósításában - de hát ez legyen szegény világuralomra törők baja.

Akit érdekel, az mindegyik példánál talál linket, amit saját felelősségére kattinthat bátran. Íme néhány remek példa a nagyvilágból és itthonról:

Washington, D.C, a szabadkőműves bemutatóterem

Vagy illuminátus oktatóközpont, esetleg sátánista skanzen. Egy biztos, az USA fővárosáról kering a legtöbb gonosz szimbólumos összeesküvés-elmélet, ennyi elátkozott objektum talán sehol máshol nincs a világon.

Itt van ugye máris az alaprajza, mely egy hatalmas pentagramma, ami elsőre nagyon meggyőző, még ha a balszélső csúcsához nem is vezet fentről út. Viszont az alsó csúcsát épp a Fehér Ház jelöli ki!

Tudni kell, hogy Washington nem csak úgy nőtt a XVIII. század végén, hanem francia építészek tervezték. Ez persze semmire nem mentség, de jesus-is-savior.com meggyőzőnek szánt érvelése inkább csak elbizonytalanít.

Ők ugyanis gyorsan levezetik, hogy az utcákból épp úgy kirajzolódik a hatágú csillag, mint az ötágú, valamint a templomosok keresztje, kicsivel odébb egy kecske- és/vagy bagolyfej is, meg egy rakás más okkult jel.

Viszont, ha ennyi mindent ilyen prímán ki lehet rajzolni a sűrű geometrikus hálózatból, akkor 

akár egy kockás füzetlap is lehet sátánista.

Na de ne álljunk meg itt, lássuk tovább a bizonyítékokat! Minek vacakoljunk utcákból kirajzolódó szimbólumokkal, mikor itt van egy, ami válllatan ötszögletű: a Pentagon.

Amúgy tudtátok, hogy milyen irdatlan nagy? Vagy 26 ezer ember dolgozik az 1943-ban átadott épületben, mely a közelmúltig az USA legnagyobb összterületű épülete volt. (2008-ban verte meg a Las Vegas-i Palazzo Resort.)

Na de félre a tényekkel, folytassuk misztikus utazásunkat Washingtonban!

Itt van máris a város másik fontos szimbóluma, a Washington-emlékmű, a világ legmagasabb obeliszkje, sőt a legmagasabb kőépítménye is. Több mint 169 méter magas. Persze aki már az obeliszk kifejezésnél gyanút fog, az nem elégszik meg ilyen pontatlan számokkal.

Hiszen napnál is világosabb, hogy a magassága 555,5 láb, ami pontosan 6,666 hüvelyk. Az alapjánál 55,5 láb széles, ami viszont 666 hüvelyk. Sátáni számok bizony. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy az arányai megegyeznek Nabukodonozor szobráéval - ó borzalom!

A linkelt cikkekben számos más különös felfedezés van. Például rácsodálkozás arra, hogy nem egy épület, köztük a Fehér Ház homlokzata is erősen emlékeztet az ókori pogány templomokéra.

Remek észrevétel! Szerzőnk felfedezte a klasszicista építészet létezését, gratulálunk!

A denveri repülőtér hátborzongató szimbólumai

Ez az épületkomplexum egy külön posztot is megérne, de azt a külön posztot már többen is megírták, úgyhogy én nem teszem. Legyen elég annyi, hogy felhúztak 1995-re egy böhöm nagy repteret az USA közepén egy olyan 650 ezer lelkes városnak, amelyiknek már volt repülőtere. Mindezt a város költségvetésének háromszorosából.

Van benne minden, ami egy rendes konteóhoz kell: titkos földalatti rendszer, gigantikus tartályok és radaroknak láthatatlan burkolat - el sem kezdem sorolni, hány feltételezés született már róla ufókkal, világkormány-óvóhellyel és rejtélyes börtönnel.

Ám minket most csak az építészeti szimbólumok érdekelnek.

Kezdjük egy laza felülnézeti képpel, ami egyből erős kezdés: a beavatottak szerint ez itt alant

egyértelműen egy horogkereszt.

Azután itt van mindjárt ez a bazi nagy ló a bejáratnál, amely ráadásul az elkészülte előtt kinyírta az alkotóját: ráesett és átvágta az ütőerét a combján. Állítólag olyan, mintha az apokalipszis egyik lovasának hátasa lenne.

Ehhez a böszme Anubiszhoz nem is fűznék semmit.

Minden rendes reptérre kell egy hatalmas sakálfejű isten,

mely a holtak bírája.

A bőröndből kikönyöklő démon is igen vicces, csak megfelelő humorérzék kell hozzá.

Ha nem ment volna el a kedvünk a repüléstől, akkor itt van még néhány falfestmény. Bár happy enddel zárul a képregény, mert a világ népei diadalmaskodnak a háború felett és kitör a béke, de azért nem ezeketől a festményektől múlik el az utasok esetleges repülés előtti szorongása.

A párizsi Sátán-piramis

A Louvre 1989-ben átadott piramisa is gyanakvásra adott okot. Főleg, mert 

666 elemből áll.

Legalábbis egyes feltételezések szerint - amit néhány 80-as években kiadott hivatalos közlemény írt, szóval nem teljesen alaptalanul. Igaz, a végeredmény 673 darab lett, amit meg is vagy ki is lehet számolni: az építményt 603 rombusz alakú és 70 háromszögletű üveglap alkotja.

Más kérdés, hogy akik igazán tartanak az ilyesmitől, az bármilyen piramisalakzatba belelátnak valamilyen szörnyűséget - erre még mindjárt visszatérünk.

Babilon tornya Strassbourgban

A gyűlölt Bábel tornya, mellyel Isten ellen tört az ember, valóban igen hasonlít az Európai Parlament épületére. Klassz kis konteó lehetne ez, ha ez a forma nem csak az id. Brueghel-féle ábrázoláson jelenne meg így, amit viszont római Colosseum ihletett.

Mindenesetre népszerű mém volt egy időben.

Izrael mindent látó szeme Jeruzsálemben

Mit is érne egy ilyen összeállítás izraeli példa nélkül? A legfelsőbb bíróság épülete Jeruzsálemben van, és amolyan beszt of szabadkőművesség az egész. A magja egy piramis, benne a mindent látó szemet szimbolizáló nyílásokkal, de van benne obeliszk épp úgy mint beavató könyvtár és más csudák.

Fú és akkor arról még nem is volt szó, hogy az egész a Rothschildok adományából épült - mint oly sok minden más Izraelben.

Itt aztán lerántják róla a leplet:

A legfelsőbb bíróság épülete Jeruzsálemben

Szárnyas piramisok Sárospatakon

Van ugye az Ördögűző blog, melynek egyetlen témája, hogy Makovecz Imre művészete, meg úgy általában az egész organikus építészet sátánizmussal van átitatva és a zsidók érdekeit szolgálja. Írtam már róla nem egyszer, de a konteó napi válogatásból sem hagyhatom ki.

Találomra nézzünk egy sárospataki épületet, egy ártatlannak tűnő strandot. Bizony itt is

nyolc piramis van, kettő pedig még szárnyas is

- mint arra a szerző felhívja a figyelmet. Hát kell ennél több bizonyíték??? A szabadkőművesektől már strandolni sem lehet egy jót.

Erős bemelegítésnek ennyi. Ha bármi más eszetekbe jutna, ne fogjátok vissza magatokat, jöhetnek a kommentek!

  • Tippek
  • Árfolyam