Hogy kerül a kerekes kút a konyhapultba? Hét pompás ingatlanhirdetés

2014.09.10. 11:12
Fotor091082717.png

7. Vajon a hintázó kisbaba készítette a többi képet?

hinta

Vagy miért ferdék? (Kösz Dóra!)

6. Mire jó a pince?

pince

Szépen kidolgozott illusztrációk egy Kádár-kockáról, mindegyik feliratozva. Mondjuk a kérdésre nekem nem feltételenül a kép adná a választ. (Kösz Gábor!)

5. Ha fizetsz 1,4 milliót, tiéd a bútor, a gépek és a BÉRLŐ!

berlo

Irányár: 22,9M. Ft. Opcionális: teljes bútorzat, a háztartási gépek, műholdvevőt és a bérlő, további 1,4.M. Ft.

És ha nem fizetsz? Akkor kidobják a bérlőt? Vagy viszik magukkal? Rejtély! (Kösz Klára!)

4. Miért kockázza ki valaki a partvisnyelet a fotóról?

kikocka

Olyat láttunk már, hogy valaki kikockázással rakott rendet a lakásában, de ez még furább módszernek tűnik. Valószínűleg utólag szólhattak neki, hogy haló, ezt vagy azt nem kéne egy ingatlanfotón hagyni, aztán már egyszerűbbnek tűnt az utómunka, mint az újrafotózás. (Kösz Nóra!)

3. Egy korlátdísz két élete

korlat

Íme itt "a korlát dísze, mint műtárgy, a lélek megszólítója, a harmónia és kiegyensúlyozottság jelképe, mely táncol a hajnali fényben" és aztán a hirdetésbe belekattintva látszik mire használják hétköznap. Kattintsátok végig a képeket, az uccsó kettő az. (Tipp és költemény: Geri - kösz!)

2. Igen, igen, sok erős színkavalkádot láttunk már

kavalkadDe gondoltam, ez azért még idefér. Szeretettel ajánlom a többi képet is! Az élményt fokozza, ha a kis képeket scrollozzátok, mert azok valami miatt fekszenek - na úgy üt igazán. (Kösz Mylady!)

1. Hogy került a kerekes kút a tűzhely mellé?

kut

Hát bővítéssel egyszer csak úgy beépült a házba (az első képen látszik). Nekem kifejezetten bejön, bár azt hiszem máshogy rendezném be. (Kösz Katalin!)

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanista@index.inda.hu címre - kösz!

Figyelem! Nem minden Urbanista-poszt kerül Index-címlapra. Ha nem akarsz lemaradni róluk, kövesd a blogot Facebookon vagy Twitteren!