Eladó egy lakóhajó a Petőfi híd mellett, lábujj egy ingatlanalaprajzon és más furcsaságok az eheti ingatlansalátában

2014.11.20. 14:15
ingatlansaláta

7. "A szerencsétlen ház egy szoba, konyha és két kamrát foglal magában."

Legalább nem kertel a hirdető. 

6. Szeretem az ilyen kétszintes télikerteket

Még akkor is, ha nehéz kifűteni, és még nehezebb belakni őket. Itt se nagyon sikerült az utóbbi. Persze sok függ attól, mire nyílik a kilátás, ami itt nem nagyon látszik. De ha klassz, akkor tök jó lak lehet.

5. Mit csináljunk, ha muszáj a tükörbe fotózni?

Eredetileg azt akartam írni, hogy "azt ne, ami a 6. képen van". Ám amikor most végigpörgettem a salátába félretett hirdetéseket, elsőre nem jöttem rá, miért is válogattam be ezt, úgy átsiklottam felette. Szóval lehet, hogy nem is olyan rossz módszer. (Kösz Geri!)

4. Láttatok már lábujjat ingatlanalaprajzon?

Én még csak most először életemben. (Kösz Katalin!)

3. Átpasszolná valaki az új metróaluljáró  egyik üzletének bérleti jogát ...

..., pedig nem is olyan rég adták át a Baross teret. Valószínűleg nem is használta senki még ezt az üzlethelyiséget. Most akkor ezt nem az önkormányzattól kellene közvetlenül bérelni, vagy hogy van ez? (Kösz Sadia!)

2. Eladó az Akácfa utcai parkolóház?

Nem, csak elkezdték albérletnek hirdetni a parkolóhelyeket. Elég mókás, hogy 50 szobás, panorámás panellakásként van fenn. (Kösz Dóra!)

1. Eladó egy dunai állóhajó!

Úgy tűnik nincs is rossz helyen, a Petőfi hídnál, bár gőzöm sincs, ilyenkor a kikötői hely bérleti jogát is megveszi-e az ember vagy csak a hajót. Mindenesetre izgalmasan hangzik! Menő lenne mondjuk hostelt csinálni benne.

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanista@index.inda.hu címre - kösz!

Figyelem! Nem minden Urbanista-poszt kerül Index-címlapra. Ha nem akarsz lemaradni róluk, kövesd a blogot Facebookon, Twitteren vagy a szerző neve alatt a követés gombra kattintva!