Gyurmával függesztették ki a nyitvatartást a Várkert Bazárra

2015.05.15. 08:23

Vannak az igénytelenségnek elég mély bugyrai a magyar építőiparban, és vannak a kellemesen debil, szórakoztató vadhajtások.  Amit a napokban lőtt Feri a Várkert Bazár bejáratnál, az már inkább az utóbbiba tartozik. Gyurmával ragasztották ki a nyitvatartási időt. GYURMÁVAL!

A kert nyitva tartása egy printelt laminált lap gyurmaragasztóval, más néven bluetech-kel blutack-kel rögzítve. Azért vettem észre, mert át kellett jönni elé a túloldalról, amit kordonokkal elkerítettek, mert (nem fogod elhinni!) felszedték a kövezetet kb. 50 méter hosszan.

-írta. Én ugyan kicsit elgondolkodtam rajta, hogy talán csak az történt itt is, mint a kormányhivatal táblájával, hogy csak addig volt a buhera, amíg meg nem köt a végleges rögzítés, de ez már napok óta így van, ráadásul egy laminált lapról van szó. Szóval elég valószínűtlen.

Viszont mint Feri megjegyezte, az elkövetőt könnyű megtalálni, hiszen

ott az ujjlenyomata!

A dolog azért is bánt, mert én tényleg nagyon örültem a Várbazár és a Várkert rekonstrukciójának, a tervek is tetszettek, de gyakorlatilag a tavaly márciusi átadás (muhaha) óta nincs olyan hónap, hogy valami totális hülyeségről, vagy bénázásról ne számolnánk be. Kár.

  • Tippek
  • Árfolyam