Gerillasálat kapott a gerillabéka a Szabadság téren

breki sállal 2
2017.11.06. 08:16

Van-e kedvesebb dolog a gerillakötésnél? Legyen az kötött-fonott villamos, gyermekvasút vagy fa, esetleg egy minimalista tetrisz egy kerítésen?

Hát persze! A gerillaszobrászat. Amikor Mihajlo Kolodko, azaz Kolodko Mihály ungvári művész csöpp és vidám, de nagyon komoly kivitlezésű szobrocskái tűnnek fel a városban. Az Országházzal szemben felállított szomorú kicsi tank, a méltán híres Főkukac a Nagy Ho-ho-horgászból és persze a Szabadság téren vigyorgó Breki, akiről most is szó van.

Ám a legszebb, amikor a gerillakötés és a gerillaszobrászat találkozik. Életemben nem láttam még ilyet, amiről  Mara  küldött fotókat az Urbanistának.

Jön a tél, gondos kezek sálat kanyarítottak Breki nyakába, meg ne fázzon a hidegben. Ráadásul napok óta ott van, senki sem vette le róla. Köszönjük!

Érdekel mi történik Budapest közterein? Kövesd az Urbanistát a Facebookon!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Eladnék
  • Hírek