Gerillasálat kapott a gerillabéka a Szabadság téren

breki sállal 2
2017.11.06. 08:16
0 hozzászólás

Van-e kedvesebb dolog a gerillakötésnél? Legyen az kötött-fonott villamos, gyermekvasút vagy fa, esetleg egy minimalista tetrisz egy kerítésen?

Hát persze! A gerillaszobrászat. Amikor Mihajlo Kolodko, azaz Kolodko Mihály ungvári művész csöpp és vidám, de nagyon komoly kivitlezésű szobrocskái tűnnek fel a városban. Az Országházzal szemben felállított szomorú kicsi tank, a méltán híres Főkukac a Nagy Ho-ho-horgászból és persze a Szabadság téren vigyorgó Breki, akiről most is szó van.

Ám a legszebb, amikor a gerillakötés és a gerillaszobrászat találkozik. Életemben nem láttam még ilyet, amiről  Mara  küldött fotókat az Urbanistának.

Jön a tél, gondos kezek sálat kanyarítottak Breki nyakába, meg ne fázzon a hidegben. Ráadásul napok óta ott van, senki sem vette le róla. Köszönjük!

Érdekel mi történik Budapest közterein? Kövesd az Urbanistát a Facebookon!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?