Újra piacon a 25 m²-es házikó a Délinél

Illetve eladó egy hétszintes panelház Fehérváron. Itt a remek Ingatlansaláta

2018.06.19. 19:21
12 hozzászólás
delinel.png
Fotó: Otthontérkép

7. Századfordulós habossütemény-nyaraló Pápán

A hirdető szerint az Eszterházyak építették. Hááááát. Az ország leggazdagabb családjától azért többet várnék, de attól még aranyos. (Kösz Klári!)

6. Vajon mi lehetett ez a nagyon furcsa ablakkiosztású ház régen?

Annyi biztos, hogy most "az ár tartalmazza egy 250 fő befogadására alkalmas nyugdíjas-otthon projekt megvalósítási tervét is". (Kösz Gábor!)

FRISSÍTVEMint arra egy kedves olvasónk, Csilla, felhívta a figyelmemet egy levélben, ez a balatonkenesei nevelőotthon volt, melyről itt lehet megnézni egy videót. Trtales pedig kommentben osztott meg velünk egy csomó fotót arról, milyen állapotban volt a ház már 2011-ben is. Köszönöm!

5. 140 éves kúria Sándorfalván

Egész takaros.

4. Ezek a hálófülkék Tokióban is lehetnének

Oké, ott az egész lakás ekkora lenne. Vagy ekkora se. Klassz viszont, hogy a galérián gardróbszoba van. Na meg persze a csontváz is remek! (Kösz Klári!)

3. Eladó egy hétszintes panelház Fehérváron!

Negyven lakás van benne, a zömük ki van adva a hirdetés szerint. (Kösz Gábor!)

2. Bűbájos ez az alaprajz

És a Fülig Jimmy stílusában íródott hirdetés is kedves - közel áll a szívemhez az ilyesmi, na. (Kösz Paula!)

1. Emlékeztek még a 25 m²-es házikóra a Déli pályaudvarnál, ami egy fát ölelt körbe?

Akkor 6 milliót kértek érte. Most 21,4-et. Igaz közben felújították, meg véget ért a válság, de azért akkor is meglepő az új ár. Főleg, hogy sokáig az előzővel se ment el. (Kösz !)

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanista@index.inda.hu címre - kösz!

Még több izgalmas ingatlanért kövesd az Urbanistát Facebookon, Twitteren, vagy újabban akár Instagramon is.

A pilisszántói Csigatemplom. . Na jó, hivatalosan Boldogasszony Kápolna, de talán a tervező, @egigero se sértődik meg, ha így hívom, mert azért az nagy dolog, ha egy épületnek a nép ad nevet. Ezt meg minden túrázó így hívja, és nem találkoztam még olyannal köztük, aki magát a házat ne szeretné (a berendezés egy másik történet). . Egy hegyoldalba vágott tájsebbe épült, kifejezetten jól áll neki – gyógyítgatja. Még tavaly tavasszal túráztunk arra, csak most kotortam elő a régi képekkel. . #ha2017benisinstáztamvolnamár #hungary #pilisszántó #pilis #mountain #mountains #nationalpark #travelphotography #nature #church #chapel #makovecz #architecture #organic #organicarchitecture #stone #landscape #panorama #druid #hiking #mik #hungary** #instagood #forrest #landscapephotography #snail #earthfocus #beautifuldestinations #naturelovers #ikozosseg

Zubreczki Dávid / Urbanista (@zubreczkidavid) által megosztott bejegyzés,

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?