Vécébe nyíló lakás: 24 m² 11,5 millióért

Plusz pszichedelikus neobarokk parasztház, és 840 milliós neo art deco villa

2018.09.28. 11:20

7. Klassz organikus izé

Menő ablakokkal, izgalmas fényekkel, látványos kő- és téglafelületekkel, egyedi bútorokkal. Kár, hogy kívülről nem nagyon van kép, onnan is érdekes lehet. (Kösz Klári!)

Frissítve: Mint arra egy kedves olvasó, Balázs felhívta a figyelmemet, a házat Ekler Dezső tervezte, mégpedig eredetileg magának. Nem csoda, hogy ilyen klassz. És igen, kívülről is nagyon izgalmas, az építész honlapján további fotókat és részletes leírást találtok az épületről.

6. 2004-ben épült art deco 848 millió forint

Legalábbis ezzel hirdetik. A részletekben tényleg jelen van az art deco, de a nagyvonalú terek nekem hiányoznak belőle. Annak ellenére, hogy 546 m²-re (!!!) hat szoba jut, szűkös minden fotón. (Kösz Gábor!)

5. Kicsit bele-látványterveztek egy szobát 

Biztos, ami biztos. (Kösz Péter!)

4. Drónos ingatlanhirdetés

Maga a videó itt van. Jó kis ötlet, bár a képeket azért nem vitték túlzásba. (Kösz Szabolcs!)

3. Újépítésű családi háznak árulják, de...

De valójában egy rakás építőanyag egy telken. Ennek ellenére már el is kelt! (Kösz !)

2. Pszichedelikus neobarokk parasztház - kattintsd végig a galériát!

Kívülről olyan, mint egy átlagos hosszúház, legfeljebb a színe fura, meg a tornác oszlopainak és könyöklőjének az anyaga. Aztán ahogy beérsz, egyre jobban beszippant képről képre(Kösz Eszter!)

1. Vécébe nyíló pesti lakás

11,5 millióért már vihető is a 24 négyzetméteres, egyszobás kecó. Amúgy viccen kívül, nagyon pöpecül rendbe van rakva! (Kösz Lakat!)

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanista@index.inda.hu címre - kösz!