490 millióért miénk lehet az Aranyélet panorámás luxusvillája

Hét remek ingatlanhirdetés a hétvégére

2018.11.09. 06:39
2 hozzászólás

7. Kiadó belső kétszintes penthouse egy terézvárosi tetőben 

Elég klasszul néz ki a földig érő ablakaival, meg a dizájnos lépcsővel, de nem is ez a legjobb a Székely Mihály utca 7-ben. Hanem az, hogy egy elég ratyi állapotban levő kétemeletes eklektikus ház helyére nem egy újat húztak, hanem úgy felújítottak, hogy még a földszinten teljesen eltűnt eredeti homlokzatot is rekonstruálták. Itt érdemes csúsztatgatni a Google Street Viewt 2009 és 2012 között. (Kösz, Zoli!)

6. Ezt az ablaktalan luxustermet vajon mire használták?

Vörös drapériával bevonva, festményekkel a falon. Mozizáshoz kicsit fura a berendezés, simán szerepelhetne a Twin Peaksben. Amúgy az egész ház figyelemre méltó, szédítően sok aprólékos famunka van benne. Tényleg látszik, hogy nem volt olcsó mulatság, bár nekem kicsit szűkek hozzájuk a terek.  (Kösz, Gábor!)

5. Minőségi használtruha grófi kúriából

Legalábbis a Mendén álló Billei kastély oldalán ez a hirdetés díszlik a negyedik képen. Szép kiskastély, talán már gazdájára is talált, aki hamarosan felújítja - mert a hirdetés már nem él. (Kösz, Klára!)

4. Ennyire direktben talán nem tennék nemi szerveket a falamra

De hát ahány ház, annyi szokás. (Kösz, Vaktivia!)

3. Ennek a kádnak akkora a széle, mint egy zenei fesztivál kisszínpada

Aki lusta lapozgatni, kattintson a hatodik képre. Amúgy szép kis kecó. (Kösz, Klári!)

2. Nem tudom, mennyire hiteles rekonstrukció

De meg kell hagyni, hogy nagyon szép!

1. A luxusvilla, ahol az Aranyéletet forgatták

Mármint a harmadik évadot. Dunakeszin van, dunai panorámával és 490 millióért eladó. Ha még nem láttátok az új évadot, vagy csak nem emlékeztek pontosan a díszletre, itt van néhány jelenet a filmből, ahol felismerhető a ház.  (Kösz a tippet Betti, kösz a képeket Peti!)

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanistablog@gmail.com címre - kösz!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?