Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A kezem nem nyúl el sehova

2004.08.01. 07:23
Re: Kicsomagolt Budapest a Művészetek Völgyében

Kedves Barbara !

A kezem - bizony és sajnos - nem "nyúl" el sehova. Legfőként (a külön pénzt kérő busztársaságéhoz) A MűvVölgy soha nem volt "alternatív. Az 1100 programból - ezeddig - 6 (!!) program maradt el . A permanens esőzések miatt munkatársaim, barátaim hősiesen bukkolták át a szabadtérieket. Kapolcson 20 portán árusítanak kaját, maradt még 145 porta és kapualj szabadon. Az árakba semmi, de semmi beleszólásunk nincs.

A jópofi mondatokkal nem tudok mit kezdeni. Szíve - joga. Az igényes műfajok (??) nem csökkentek. Célcsoportunk nincs és ez a kérdés nem is érdekel bennünket. A Völgyben nincs baleset, balhé, betörés, lopás stb. Viszont már most megdöntöttük az országos véradási rekordot - persze ez Kegyelmeteknek nem hír. Lumpenek (?) mindenütt vannak. Itt is - kevesebben, mint tavaly.

A "siófoki bazár" hatásos, de itt a "cikkek" 90%-a nem bóvli. Kézművesek, népi és más iparművészek. A 10%-ot nem tudjuk kitiltani, hisz magánudvaron árusítanak.

Az Index "szerkesztőségi véleménye" övön aluli. Vajh nem a (mediaszponzorunk) Origo/Axelero miatt kaptuk/kapjuk a büntetést? És még valami...: megint itt van 200 ezernyi völgybarát. Vajh miért? A többség - bizony - a hetvenes években született. Jó nyaralást a Maldív-szigeteken!

Üdv: Márta István