Timót, Xénia
-3 °C
4 °C

A kezem nem nyúl el sehova

2004.08.01. 07:23
Re: Kicsomagolt Budapest a Művészetek Völgyében

Kedves Barbara !

A kezem - bizony és sajnos - nem "nyúl" el sehova. Legfőként (a külön pénzt kérő busztársaságéhoz) A MűvVölgy soha nem volt "alternatív. Az 1100 programból - ezeddig - 6 (!!) program maradt el . A permanens esőzések miatt munkatársaim, barátaim hősiesen bukkolták át a szabadtérieket. Kapolcson 20 portán árusítanak kaját, maradt még 145 porta és kapualj szabadon. Az árakba semmi, de semmi beleszólásunk nincs.

A jópofi mondatokkal nem tudok mit kezdeni. Szíve - joga. Az igényes műfajok (??) nem csökkentek. Célcsoportunk nincs és ez a kérdés nem is érdekel bennünket. A Völgyben nincs baleset, balhé, betörés, lopás stb. Viszont már most megdöntöttük az országos véradási rekordot - persze ez Kegyelmeteknek nem hír. Lumpenek (?) mindenütt vannak. Itt is - kevesebben, mint tavaly.

A "siófoki bazár" hatásos, de itt a "cikkek" 90%-a nem bóvli. Kézművesek, népi és más iparművészek. A 10%-ot nem tudjuk kitiltani, hisz magánudvaron árusítanak.

Az Index "szerkesztőségi véleménye" övön aluli. Vajh nem a (mediaszponzorunk) Origo/Axelero miatt kaptuk/kapjuk a büntetést? És még valami...: megint itt van 200 ezernyi völgybarát. Vajh miért? A többség - bizony - a hetvenes években született. Jó nyaralást a Maldív-szigeteken!

Üdv: Márta István

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!