Vilma
-8 °C
3 °C

Egy házaspár az áldozatok között

2002.05.09. 22:05
Feltehetően a rendőrség első számú koronatanújának rokona a móri rablógyilkossági ügyben az a házaspár, akiket életveszélyes álapotban szállítottak kórházba. A férfi időközben belehalt sérüléseibe. A nyugdíjas nagypapa az RTL Klub Híradója szerint unokájával várakozott a bank előtt, amíg a gyerek szülei a bankban intézték ügyeiket. A nagypapa az egyetlen, aki közvetlen közelről láthatta az elkövetőket.
Feltehetően egy házaspár férfitagja az újabb áldozata annak a móri bankrablásnak, amelyben heten estek a gyilkosok áldozatául. A rendőrség koronatanúja a házaspár rokona: a nagyapa unokájával várakozott a pénzintézet előtt, míg a gyerek szülei a bankban intézték ügyeiket. A nagypapa volt vélhetően az egyetlen, aki közvetlen közelről láthatta az elkövetőket és fültanúja lehetett a lövéseknek.

A házaspárt egy budapesti és egy székesfehérvári kórházba szállították, néhány órával később azonban a férfi belehalt súlyos sérüléseibe. A harminc év körüli fiatalembert a fején, mellkasán és karján érték lövések. Életéért órákon át, több műtéttel hiába küzdöttek.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!