Mária
-7 °C
3 °C

Előzetesben a cserbenhagyó gázoló

2002.06.05. 15:28
Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a fiatalembert aki vasárnap hajnalban a Bem rakparton gázolt halálra két idős asszonyt. A bíróság szerint a férfi szabadlábon megszökne vagy elrejtőzne esetleg újjabb bűncselekményt követne el.
Előzetes letartóztatatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki vasárnap hajnalban a Bem rakparton részegen elgázolt három asszonyt, akik közül ketten azonnal belehaltak sérüléseikbe. Azok után, hogy a budapesti férfi belehajtott a gyalogosokba, megállás nélkül továbbment.

H. László hétfőn önként jelentkezett a hatóságoknál és nem tagadta meg a vallomástételt. Azt is részletesen elmesélte mit ivott aznap este. Az Index úgy tudja, hogy 7 üveg sör és 3 deci pezsgő után ült a volán mögé. A rendőrség halált okozó ittas járművezetés valamint segítségnyújtás elmulasztásának bűntettével gyanúsítja a fiatalembert.

A cserbenhagyó gázoló letartóztatására a bíróság álláspontja szerint azért volt szükség, mert fennáll a veszélye annak, hogy szabadlábon megszökne vagy elrejtőzne illetve újabb bűncselekményt követne el. A bíróság végzése ellen a gyanúsított és védője fellebbezett.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!