Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Megtalálták az eltűnt gyakornoklány holttestét

2002.05.23. 10:22
Szerdán egy Washington melletti erdőben megtalálták annak a fiatal nőnek a holttestét, akinek az eltűnése tavaly sokáig az amerikai sajtó érdeklődésének központjában állt egy kongresszusi képviselővel folytatott állítólagos viszonya miatt.
A 24 esztendős, kaliforniai Chandra Levy, aki ösztöndíjasként érkezett Washingtonba, tavaly április 30-án tűnt el. Az ügyben folytatott vizsgálat során Gary Condit demokrata párti kaliforniai szenátor elismerte, hogy viszonya volt vele, de kitartott amellett, hogy semmit nem tud a lány eltűnésének körülményeiről. Az ügyet a sajtó a Monica Lewinsky-eset párjaként taglalta hónapokig.

Gary A. Condit
Szerdán egy kutyáját sétáltató férfi emberi csontokat és ruhafoszlányokat talált a Washington melletti Rock Creek Parkban. A holttestet a fogazat alapján azonosította a rendőrség. Charles Ramsey washingtoni rendőrfőnök szerint a következő feladat az, hogy kiderítsék Chanrda Levy halálának körülményeit - az eredményt illetően a szakértők borúlátóak, mert a holttest hónapokon át az erdőben volt.

A lány eltűnése után ezt az erdőrészt is átfésülték a rendőrök, nyomkereső kutyákat is bevetve, de akkor semmit nem találtak. Az 54 esztendős, nős kétgyermekes Condit a soron következő választásokon elveszítette 12 éven át betöltött képviselői helyét.

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.