Ágnes
-13 °C
0 °C

Megtalálták a vasárnapi vihar ötödik áldozatát

2006.08.24. 11:33
A rendőrség azonosította az A38-as állóhajó horgonyába akadt csónakban talált holttestet, amely azé a férfié, aki a múlt vasárnapi viharban csónakjával együtt eltűnt.

Egy holttestet találtak csütörtökön egy elsüllyedt csónakban a Duna budapesti szakaszán, a Petőfi híd budai hídfőjénél horgonyzó A38-as állóhajónál. Az elsüllyedt csónak, amelyben a holttestre bukkantak, a szórakozóhelyként működő hajót rögzítő horgony kötelébe akadt bele.


Nézze meg képeinket!

Az Index érdeklődésére Schőn Péter, a BRFK szóvivője elmondta, a rendőrség azonosította a holttestet. Az ötvenéves román állampolgárságú férfi a múlt vasárnapi tűzijáték alatt kitört viharban tűnt el.

A múlt vasárnapi tragédiában két ember a vihar által kidöntött fa alatt lelte halálát, egy idősebb asszony, vélhetően a pániktól szívinfarktust kapott, ketten eltűntek. Közülük az egyiknek, egy román állampolgárságú nőnek a holttestét kedden Ercsinél húzták ki a Dunából. A nő férjéé volt a csütörtökön talált holttest.

A viharban 300-an megsérültek, több tucatnyian súlyosan. Ketten még mindig életveszélyes sérülésekkel kórházban fekszenek.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.