Lefotózták A hobbit 2 medveemberét

2013.08.13. 08:29
PHuDdkTAaPm9xB 1 m

Kiszivárgott az első olyan fotó A hobbit 2 Beorn nevű bőreváltójáról, ahol nem óriásmedveként, hanem egy borzas hajú, szőrös óriásként látható az őt alakító svéd színész, Mikael Persbrandt. A december 13-án mozikba kerülő második részben hőseink, a tizenhárom törp, Gandalf és az Egy Gyűrűt Gollamtól frissen lenyúló Zsákos Bilbó vele fognak összebarátkozni. De persze csak azután, hogy (egy kis izgalmat és CGI-orgiát csempészve a lapos történetbe) Beorn majdnem megeszi a törpöket. Az alakváltóval való összehaverkodás után a regénytől eltérően a film története ketté ágzik majd.

Gandalf Radagasttal együtt elindul Dol Guldurba, hogy megöljék Szauron avatárját, a gonosz Nekromantát. A törpök és Bilbó pedig ezalatt pókokkal harcolnak, aztán bakacsinerdei tündék fogságába kerülnek, akik egyáltalán nem olyan barátságosak, mint amilyenek Elrondék voltak Völgyzugolyban.

A rajongók a második részben végre viszontláthatják az eredeti Hobbit regényben még nem szereplő, a Gyűrűk Urából viszont már ismerős Legolast is, Orlando Bloom ugyanis a két trilógia közötti legfontosabb kapocs lett Gollam és Gandalf mellett. De veszélyes Bakacsinerdőben a törpcsapathoz csapódik majd Tauriel, a bozótnindzsaként viselkedő tündelány is (kedvenc Lost-lányunk, Evangeline Lilly alakítja), akiről Tolkien egyetlen sort sem írt a könyveiben, Peter Jackson viszont ragaszkodott hozzá, hogy egy női főszereplője is legyen a történetnek.

The Hobbit: The Desolation of Smaug

Hőseink a Hobbit 2 végére nagynehezen elvergődnek a Magányos hegyhez, a világot rettegésben tartó Smaug barlangjához. A Thorinnal összebalhézó Bilbó kifigyeli a sárkány gyenge pontját, így egy Bard nevű, tóvárosi íjász már könnyedén megölheti a dögöt a nagy fináléban.

A Smaug halálával végződő Hobbit 2 viszont majd csak 2014-ben folytatódik azzal, hogy a kincsüket és új otthonukat féltő Thorinék összevesznek az arany miatt az emberekkel és a tündékkel. Ám amikor már a vargokon lovagoló orkok és a koboldok is rájuk támadnak, békét kötnek, hogy a Vasdombok törpjeivel együtt nyomhassanak le minden gonoszt az extrém látványosnak ígérkező Öt Sereg csatájában. (via movieweb.com)