Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A műsorvezető a lánya, Panka jövőjéről mesélt, így derült ki, hogy van, amit nem enged meg 18 éves gyermekének.

    Liptai Claudia lánya, Gesztesi Panka már 18 éves, és profi modell, aki a modellkedés mellett külföldi továbbtanuláson is gondolkodik, ezért van rá esély, hogy az érettségit követően egy időre külföldre költözik. Mint kiderült, a műsorvezetőnőnek nincs ellenére az ötlet, jóllehet egyszerűbb lenne az életük, ha Panka Magyarországon maradna, de nem félti túl őt a nagybetűs élettől.

    „Azért megvan a magához való józan esze, és azt gondolom, hogy a modellkedés egy nagyon jó dolog, szereti is, szívesen dolgozna akár többet is. Viszont egyelőre még csak most fog érettségizni, így a tanulás kardinális kérdés, illetve, hogy elindítsa a saját életét. Nem irigylem a mai fiatalokat, tényleg nem. Azt látom, hogy nagyon szétforgácsolódottak, szorongóak, úgyhogy nagyon remélem, hogy boldog lesz és jókedvű az életében, mert ez a legfontosabb” – mondta a Borsnak a Sztárban Sztár All Stars zsűritagja, aki lánya továbbtanulásáról is vallott. Gesztesi Panka most keresi még a külföldi egyetemi lehetőségeket.

    Én azt gondolom, hogy az a legszerencsésebb, ha eldönt valamit és azon az úton végig is megy. Ha csak nem korbáccsal verik egy egyetemen, én nem fogom neki engedni, hogy egy fél év, vagy egy év után félbehagyja és hazajöjjön, mert szerintem a kitartás az egy olyan, nagyon fontos emberi tulajdonság, amit meg kell tanulni a karrierünk elején. Rá fog jönni ő is, hogy ami rosszak tűnik, vagy csak annak indul, abból is lehet még jót kihozni, hiszen ez is egyfajta tanulási folyamat.

    Ennek ellenére nem fogom semmire rákényszeríteni és remélem, hogy itthon marad. Úgy jóval egyszerűbb lenne az életünk, de teljesen megértem azt is, hogy kipróbálná magát egy külföldi egyetemen. De akkor már valami jó helyen, ahová utazhatok majd én is.”

  • A fiatal lány több mint öt éve alkot egy párt a nála 20 évvel idősebb mulatós zenésszel.

    Jolly, azaz Tarcsi Zoltán párja, Szuperák Barbara úgy véli: kapcsolatukat csak megerősítette az Ázsia Expressz című utazós reality, jóllehet a forgatás alatt jó néhányszor összekaptak. A mulatós énekes 20 évvel fiatalabb kedvese a Fülöp-szigeteken és Tajvanon szerzett élményeiről a Talk TV Z World című podcastjének legújabb epizódjában mesélt, de magánéleti kérdésekre is választ adott.

    Szuperák Barbie a kapcsolatuk titkáról elmondta:

    „Legfőképpen az [a titok], hogy toleráljuk egymást. Mi Jollyval kicsit hangosabbak vagyunk a kelleténél, nyilván, ha van egy konfliktushelyzet, azt lehet, hogy hangosabban visszük végig, mint más. Viszont mindig meg tudunk bocsátani, mindig tudunk elnézőek lenni, mondhatni, lenyeljük, majd megyünk tovább. Próbáljuk nem mérgezni ezekkel a feszültségekkel a kapcsolatunkat. Új nap, új kezdet, és akkor folytatjuk. Fölösleges méreggel kezdeni a napot. Soha nem fekszünk le puszi nélkül. Még ha vita is van, akkor is úgy alszunk, hogy a kisujjunk legalább összeér” – mesélte a fiatal lány, aki állítása szerint szinte minden percét az énekessel tölti.

    Jolly kedvese az adásban a családalapításról is beszélt.

    Nagyon szeretnék gyermeket. Nekem volt egy olyan álmom, vagy inkább tervem, hogy 23 évesen szeretnék gyermeket szülni. Mindenki mondta, hogy jó, majd lehet, hogy hamarabb lesz, vagy lehet, hogy később, és ez tényleg így volt. Erre nem lehet készülni. És látod, a pénz… Én ez sem szeretném elsietni. Akkor szeretnék gyermeket, ha már minden megvan… Fontos, hogy tiszta szívből jöjjön az a gyerek. Nem szeretnék úgy szülni, hogy lehet, hogy nem tudok neki valamit megadni. Azt szeretném, hogy biztos pont legyek, a kapcsolatom, az anyagi helyzetem 1010 százalékos legyen, meglegyen a lelki békém. Hiszem azt, hogy a gyermek is olyan lesz, mint az anya: amíg a szíved alatt kihordod, amilyen energiával és idegállapotban vagy, az a gyerekre nagyon kihatással van. Ha gyermekem lesz, azt szeretném, hogy minden tökéletes legyen

    – árulta el Szuperák Barbie.

  • A színész kijelentésétől mindenkinek leesett az álla.

    Hujber Ferenc olyan kijelentést tesz a Nyerő Páros következő adásában, amelynek hallatán mindenkinek leesik az álla a stúdióban. A színésznek – az előzetes tanúsága szerint – az egyik játék során sikerül ledöbbentenie a többi párt, köszönhetően annak, hogy a műsorvezető, Sebestyén Balázs az idei évadban is firtatni kezdi, hogy a felek hány nővel/férfival lehettek, mielőtt megtalálták aktuális kedvesüket.

    Hány férfival volt a párod előtted?

    – teszi fel a kérdést Sebestyén, majd gyorsan hozzá is teszi, hogy Hujber ennek hallatán hirtelen fancsali képet vágott.

    Hú, Feri, ennyire még nem láttalak gondterheltnek!

    – jegyezte meg Sebestyén, mire a színész bemondta, mire tippel, Szőke Krisztinának hány férfival volt dolga, mielőtt megismerte.

    Több mint ezer

    – vágta rá Hujber, aki korábban már elárulta, kapcsolatukban nincsenek tabukérdések, s azt sem kezelik titokként, hogy Szőke Krisztina a modellszakmából véletlenül a felnőttfilmezés világába keveredett. Nem mindenkiről mondható el ez, a Nyerő Páros korábbi, 2020-as évadában ugyanis Puskás-Dallos Bogi sírva fakadt, amikor férje, Puskás-Dallos Peti egy hasonló játék keretein belül elárulta, hogy körülbelül 400-500 nővel bújt már ágyba.

    Csütörtök este az is kiderült, melyik pár számára ért véget elsőként a Nyerő Páros idei évada.

  • A napokban volt három éve annak, hogy Orosz Barbara első látásra beleszeretett egy titokzatos francia férfiba, Florba, akinek azóta többször is örök hűséget fogadott, és akivel azóta közös fészket alakítottak ki maguknak a Balatonnál. A Mokka műsorvezetőnője, aki távkapcsolatban él diplomata szerelmével, e különleges évfordulóról a közösségi oldalán is megemlékezett, s egyúttal azoknak is üzent, akik egyelőre nem találták meg életük párját.

    „3 éve pont ezen a napon léptél elém a Concorde állomáson, és abban a percben megváltozott az életünk. Te azonnal tudtad, én másnap, a véget nem érő első randevúnkon. 3 év, egyetlen pillanat… A Te szavad rá: providence… Semmiért sem adnám a mi közös világunkat, amit együtt építünk. A legszerencsésebb nő vagyok, hogy a feleséged lehetek.

    Néha azt hisszük, sosem jön el az az ember, aki úgy szeret, ahogy vagyunk, és akkor is érezzük a jelenlétét, ha több ezer kilométer választ el bennünket egymástól. Pedig csak nyitott szemmel és szívvel kell járnunk, és nem csak nézni, látni is mindazt, ami körülvesz. Sose kössetek kompromisszumot, mert az igazi eljön, csak hinnetek kell benne, és kivárni, míg megérkezik az a bizonyos szempár, amiben otthonra lelünk…

    – írta követőinek Orosz, aki nem titkolja, nem akart férjhez menni, egy dolog miatt azonban meggondolta magát.