Először került be magyar étterem a Night Fever dizájnkiadványába
Negyedik alkalommal jelent meg a Night Fever, ami a világ legszebbnek és legjobbnak tartott éttermeiről közöl összeállítást, 560 oldalon keresztül. Idén először egy magyar étterem, a ZONA is bekerült a kiadványba. Több mint 130, az elmúlt három évben kialakított enteriőr található a könyvben. Baldaszti Péter és Kovács Máté az étterem tulajdonosai azt mondták, úgy akarták kialakítani az étterem belső terét, hogy az összhangban legyen az általuk képviselt ételekkel.
A dizájn a tér- és tárgytervezéssel, valamint vizuális kommunikációval foglalkozó stúdió, a Position Kollektíva munkája, az 50-es éveket idéző fabútorok Tom Dixon és a Wild Spirit művei, a lámpák pedig a Szarvasi lámpagyár műhelyéből kerültek ki. A ZONA BUDAPEST-et a Gault & Millaut 17 ponttal és három szakácssapkával 2014-ben és 2015-ben is a három legjobb étterem közé sorolta Magyarországon.