Huba
17 °C
33 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ráadásul kurvajó. Oké, az alapanyag, a népdalból lett klasszikus blues pont olyan, amit nagyon el lehet énekelni az övénél sokkal gyengébb hanggal is, de a tehetség az azért kijön az előadásmódban. Itt is.

  • Az akciófilmekben gyakran visszatérő elem, hogy például a metrósínek mellett harcolnak a főhősök, aztán egyik a földre kerül, feje lelóg a peronról, a metró meg érkezik. Elképzelni is szörnyű, milyen lehet valami hasonlót átélni, egy indiai nő viszont nemrég testközelből megtapasztalhatta:

    A nő a nyitott ajtóból esett bele valahogy abba a vékonyka résbe, de szerencsére komolyabb sérülés nélkül megúszta az esetet. 

  • Nem, én sem. De Zuglóban ilyeneket dobálnak be a postaládákba. A pénzalakú szórólap hátoldalán az áll, hogy aki segít eladó ingatlant találni a kopasz úrnak, ennyi pénzt kap. Hogy a segítség pontosan mit jelent, azt nem részletezik, de akármit is, nekem tök őszintén tetszik. Hát kell ennél figyelemfelhívóbb hirdetés? Már-már klapkai magasságokban járunk.

    (Kösz a fotót Soma! Még több furcsa ingatlanhirdetésért kövessétek az Urbanistát a Facebookon.)

  • Donald Trump amerikai elnöknek a charlottesville-i események utáni reakcióit így reagálta le a német lap. Aki nem lenne tisztában, mi is történt és miért kukluxklanozták le Trumpot a spiegelesek, ide kattintva mindent megtalál.

    trump