Gábor, Karina, Ders
7 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Lángoló Gitárok írja, hogy már most minden jegy elment a 2018-as budapesti Metallica-koncertre, amit áprilisban tartanak. Szóval aki egészen eddig azon nyavalygott, hogy drágák a jegyek, annak már nem kell tovább nyavalyognia, mert ha akarna se tudna venni.

 • A Cosa Nostra varázslatos világának felfedezésére invitál egy utazási iroda a szicíliai Trapaniban.

  A látogatókat elvisszük a legérdekesebb és legismertebb helyekre, amelyek a maffiához köthetők.

  – áll az Addiopizzo utazási iroda hirdetésében. A túrák keretében fel lehet keresni néhány maffiavezér szülőhelyét, például Corleonét (Toto Riina és Bernardo Provenzano egykori fellegvára) és Castelvetranót (Matteo Messina Denaro, a Cosa Nostra mostani vezetőjének a városa).

  Két éve a Cosa Nostra egykori vezetőjének, Bernardo Provenzanónak a fiát kérték fel, hogy tartson előadásokat amerikai turistáknak a maffiáról, de a hasonló akciókat nem midnenki tartja túl viccesnek. „A maffia világa egyáltalán nem varázslatos, hanem visszataszító” – reagált Maria Falcone, a szervezett bűnözés által 1992-ben meggyilkolt államügyész, Giovanni Falcone testvére. Az egyik érintett várospolgármestere, felszólította az ügyészséget, hogy blokkolja az utazási iroda honlapját, mert a maffiatúrák az áldozatok és hozzátartozók arculcsapását jelentik – írja az MTI.

 • Amber Vanhecke valószínűleg élete legrosszabb öt napján van túl, miután egy múlt heti, kellemesnek induló kirándulás hamar rémálomba fordult a GPS-e miatt.

  gk

  A lány számtalanszor túrázott már egyedül, arra azonban ő sem tudott felkészülni, hogy a navigációs rendszere először rossz irányba vezette, majd teljesen le is állt. Vanhecke ekkor már nagyjából a semmi közepén volt, nem sokkal később pedig a benzin is kifogyott a kocsijából. 

  Ekkor még sikerült felhívnia a 911-et, de a vonal szétkapcsolt.

  Ekkor éreztem először valódi pánikot.

  - mondta a lány, aki eltűnése másnapján jelzőtüzekkel és kövekből kirakott "segítség" feliratokkal próbálta meg felhívni magára a figyelmet, miután rájött, nem keresi senki.

  HT-Stranded2-5days-MEM-170323 4x3 992
  Fotó: Arizona Department of Public Safety

  A negyedik napon aztán felcsillant a remény, egy teherautó is arra tévedt, de nem sikerült felhívnia magára a figyelmet. 

  Az ötödik napon aztán úgy döntött, elindul kelet felé, hátha valahol lesz térerő és fel tudja hívni a 911-et. Majdnem 20 kilométert kellett gyalogolnia, de végül sikerrel járt – de ismét csak egy kis ideig tartott a hívás.

  Vanhecke ennek ellenére is azt remélte, hogy ezzel végre sikerült felhívnia magára a figyelmet, ami végül így is lett. Egy helikopter kiszúrta a lány autóját, március 17-én pedig, 117 óra után kimentették őt. A lány egyébként egy nappal később tovább folytatta a túrát. 

  (ABC)

 • A 44 éves színésznő csütörtökön, goop nevű honlapján szentelt figyelmet a fent említett tevékenységnek. Olyannyira belemélyült a dologba, hogy Paul Joannides személyében egy szakértővel csinált interjút az análszex rejtelmeiről.

  Éppen emiatt egy kifejezetten informatív és átfogó anyag lett belőle, ami a honlapon megjelenő korábbi tanácsok fényében egészen meglepő.

  Paltrow szerint mára teljesen elfogadott dolog lett, amit Joannides is megerősített. Emellett szó volt még számos más dologról is, például, hogy mikre kell odafigyelni az anális szexnél, valamint hogy miért különösen fontos a védekezés.

  A teljes angol nyelvű beszélgetést itt lehet elolvasni.