Levente, Irén
19 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy sérült, védett madarat találtak Tiszaföldvár egyik utcáján, valószínűleg eltört a szárnya. Az összefogásnak köszönhetően a héja gyorsan értő kezek közé került - írja a Police.hu.

  heja2
  Fotó: Police.hu

  A helyi körzeti megbízott miután megnézte a sérült állatot, azonnal értesítette a Hortobágyi Nemzeti Park munkatársait. A természetvédelmi őrök megvizsgálták, megetették az erősen legyengült fiatal héját.

  heja1
  Fotó: Police.hu

  A védett madarat elvitték a Hortobágyi Nemzeti Park Madárkórházába, ahol megműtik.

 • Bár az elefántoknak - mondjuk a jegesmedvékkel szemben - nem olyan tikkasztó a mostani kánikula, azért egy jó kis  slagozásért szívesen sorban állnak.

  Aki volt olyan szerencsés, hogy délután kettőkor a Budapesti Állatkertben járt, meg is nézhette a slag előtt sorakozó ormányosokat.

 • Az egyik legismertebb dán színész, Nikolaj Lie Kaas ugrott be hétfőn az Art + Cinema moziba, ahol gyorsan készült is vele egy szelfi, és ki is került a mozi Facebook-oldalára

  kaas.png

  A most 44 éves Kaas számos korai Dogma-filmben illetve egyéb sikeres dán filmben játszott, de hollywoodi alkotásban is láthattuk már (Angyalok és démonok), illetve szerepelt a Forbrydelsen (Egy gyilkos ügy) sorozatban is.

  A hozzászólásokból kiderül az is, hogy nem maga Kaas forgat nálunk, hanem az egyik lányát kísérte el Budapestre.

 • A Párbeszéd felszólította Tarlós István budapesti főpolgármestert, hogy biztosítson nem szauna-jellegű tömegközlekedést a fővárosban, vagy mondjon le. A metrókon mért hőség ugyanis veszélyes és kényelmetlen, állítják. 

  19453226 837453549751989 4080624874867796890 o
  Kép: Párbeszéd

  Valószínűleg törölközőben metrózni, és le is ülni szintén veszélyes és kényelmetlen, a rettenthetetlen Párbeszédesek viszont ezt is bevállalták.

  Szóval a nagy kérdés:

  A Párbeszéd akciója

  • 3702
   Vicces
  • 1803
   Szerintem ne legyen légkondi a metrón, mert szegény jegesmedvék meghalnak :(
  • 779
   Undorító
  • 720
   Szexi