László
19 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elájulok.

  Megtérek.

  Videózni kezdek.

  A Singapore Airlines utasai ez utóbbi választották, amikor hétfő reggel kigyulladt a gépük. Igaz, a stresszhelyzetet némileg enyhítette, hogy a Boeing 777-esük nem a levegőben volt, hanem Szingapúr-Changi repülőterének kifutópályáján. Persze józan ésszel az ember nem videózni, hanem menekülni kezd még ilyenkor is, mert arra gondol, hogy ettől még az egész hóbelevanc kigyulladhat, meg arra is, hogy egyébként ez a levegőben is megtörténhetett volna, ahol nincsenek tűzoltók, akik megfékezzék a lángokat. De mondjuk szerintem józan ésszel az ember, hacsak nincs fenyegető kényszer, nem is ül repülőre.

  Ja, egyébként ilyen látvány a repülőből a lángoló gép:

 • vagy nincs pontosan tisztában azzal, hogyan kell valakit a világ legboldogabb emberévé tenni, vagy ha igen, akkor nagyon más elképzelései vannak arról, hogy a férfira milyen jövő is várjon. Illetve, bár csekély eséllyel, de elképzelhető, hogy valakit tényleg az tesz a világ legboldogabb emberévé... ááá, de nem is dumálok tovább, nézzék.

 • Nincs?

  Tényleg?

  Komolyan?

  Na jó, én se láttam, lehet, nem is volt ilyen jelenete. Viszont egy 18 éves dombóvári srác úgy döntött péntek éjszaka, hogy ő most akkor hiánypótolni fog. A látszat ugyan ellene szól, úgy tűnhetett, mintha el akart volna lopni egy robogót egy dombóvári társasház parkolójából, ám aki az eset leírását értő szemmel olvassa el a Police.hu-n, az bizonyára könnyedén rájön, hogy ez csak egy művészi performance volt. Hogy a lényeget idézzem:

  megpróbált eltulajdonítani egy dombóvári társasház parkolójában leállított robogót. A fiatalember a kétkerekűt el akarta tolni, de két alkalommal is elesett. A moped visszapillantó tükre letört, valamint a burkolata is megsérült. A csattanásra felfigyelő lakók értesítették a rendőröket