Gedeon, Johanna
2 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Öthónapos kisbabájától szeretett volna megszabadulni egy pár Tennessee államban. A 37 éves Deanna Lynn Greer és a 26 éves John David Cain háromezer dollárért (az több mint 850 ezer forint) kínálta a picit a Craigslist nevű online piactéren, írja a BBC.

  A furcsa ajánlatot egy másik pár szúrta ki, majd jelezte azonnal a rendőröknek. Ekkor a rendőrség egyik embere szimpla érdeklődőként felvette a kapcsolatot a baba szüleivel, akikkel aztán (immár vásárlóként) lebeszélt egy találkozót az egyik diszkontáruház parkolójába, hogy ott üssék nyélbe az üzletet. Ekkor fogták el a párt a rendőrök. A pici közben állami gondozásba került.

 • Gyurcsány Ferenc Kecskeméten járt, a DK országjáró körútjának keretén belül. A helyi lakossági fórumon megmutatta miért is olyan népszerű egyes baloldali rétegeknél, ugyanis egy mozgássérült érdeklődőt segített fel a lépcsőn.

 • Felavatták az ökölvívólegenda Papp László egész alakos szobrát kedden Budapesten, a  XII. kerületben, a MOM Kulturális Központ mellett.

  Gedó György olimpiai bajnok bokszoló is ott volt a keddi avatáson
  Gedó György olimpiai bajnok bokszoló is ott volt a keddi avatáson
 • Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket arra a szentendrei jelenségre, aminél szebbet ritkán lehet látni.

  Történt ugyanis, hogy az ELMŰ behelyezett egy új oszlopot a Kálvária út és a Mathiász utca sarkára, 

  a járda közepére.

  Azóta állítólag körbe is lett aszfaltozva, így viszont babakocsival már nem lehet ott elférni. Kubatovics Áron, a Társaság az Élhető Szentendréért képviselője a Járókelő.hu-n kéri az ELMŰ-t arra, hogy 

  gondoskodjon a tisztességes munkáról, a tisztes járdaszélességről!

  Írtunk az ELMŰ-nek, hátha tudnak magyarázatot adni az oszlopra, amint válaszolnak, frissítjük a posztot.