Rafael
17 °C
29 °C
Index - In English In English Eng

Beteg kérésekkel vadászgatott a neten a Tyler néven bemutatkozó kamumilliomos, akinek az utasítására öt kamasz megölt egy fiatal lányt Alaszkában, többeket is megkörnyékezett. Még a rendőrség is vizsgálódott, mégsem sikerült időben lekapcsolni.

Brutális áradás pusztított hétfő éjjel az erdélyi Csíkszentmártonban. A helyieknek szó szerint menekülniük kellett a házaikat elöntő víz elől.

tovább...

A szocialisták és a liberálisok felrúgják az EP-ben a rendszert, amit korábban ők is támogattak. A Politico szerint kivégeznék a csúcsjelölti rendszert.

Megnéztük a most indult főpolgármester-jelölti előválasztást. Szorosnak ígérkezik a verseny: a DK-t vagy utálják, vagy szeretik, középút nincs. A Momentum jelöltjét alig ismerik, de szavaznak rá.

Videók

Szép időben szólal fel az ellenzékiek jogaiért a kékszemű KDNP-s? Megvideózom! A Magyar Krónika hírének napján készítetünk egy videót arról, mi a jó.

Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára

Hatalmasat zuhant a legnagyobb autógyártók nyeresége az első negyedévben, úgy tűnik, az iparágra kemény időszak vár az aranyévek után.

Hatalmasat zuhant a legnagyobb autógyártók nyeresége az első negyedévben, úgy tűnik, az iparágra kemény időszak vár az aranyévek után.

A leszállópálya sérülése miatt lezárták a ferihegyi repteret, ami miatt a híresség gépe is késett az indulással.

dráma!

A sorozatrajongók számára ismerős arc alakítja majd a negatív hőst Keanu Reeves és Alex Winter oldalán a közelgő Bill & Ted Face the Music című folytatásban.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!