Blanka, Bianka
10 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mindenkinek megvannak a maga rögeszméi. Van aki éjjel-nappal számítógépes játékokkal játszik, néhányan állandóan edzenek és van olyan is, aki folyton lottózik.

  Utóbbiak közé tartozik az észak-karolinai Glenda Blackwell férje is, neki pedig éppen ebből lett elege. Éppen ezért, mikor szombaton arra kérte, hogy vegyen már neki két lottószelvényt, inkább vett helyette egy sorsjegyet, hogy az orra alá tudja dörgölni, ha majd nem nyer.

  Aztán nyert egymillió dollárt.

  Szegény Glenda így mégsem tudott beolvasni a férjének, de azért annyira nem szomorkodik. Állítása szerint életükben először nem kell aggódniuk a pénz miatt, így végre lehet saját házuk és gyerekeik taníttatását is meg tudják finanszírozni.

  (WJLA)

 • Elindult a The Walking Dead című zombis sorozat hetedik évada, Amerikában az AMC-n, itthon meg a FOX-on. A nyitó epizódról írt kritikánk itt olvasható, viszont van itt egy apróság, ami talán nem mindenkinek tűnt fel.

  popsugar.com
  popsugar.com

  Bizony, ahogy telik az idő úgy rohad a The Walking Dead főcíme is, mindig csak egy kicsit. 

 • Legalábbis Norvégiában. 1956 eredményéről beszélt Oslóban, a nagykövetségen.

  Facebook

Gyurta a 2012-es olimpiai győzelme után a tragikus hirtelenséggel, fiatal meghalt norvég világbajnok Alexander Dale-Oen családjának adta aranyának másolatát.
  Facebook

  Gyurta a 2012-es olimpiai győzelme után a tragikus hirtelenséggel, fiatal meghalt norvég világbajnok Alexander Dale-Oen családjának adta aranyának másolatát.

  Fotó: Gyurta Dániel /
 • A 10.1-es ios megjelenésével elérhetővé vált a portré mód az iphone 7 Plus telefonokban is, és ma már megjelentek az első fotók, amik megmutatják, hogy a hamis bokeh (tudják, az az effekt a profi fotókon! - nevezzük csak egyszerűen elmosott háttérnek) mekkora hülyeség, ha nem valódi optikai hatás, hanem csak egy szoftver próbálja előállítani.

  Az iphone ilyenkor azt csinálja, hogy megpróbálja felismerni a fő témát, és megkülönböztetni a háttértől, azzal, hogy a hátteret elmossa. Laboratóriumi körülmények között ez viszonylag jól működik (lásd: a fenti reklámfotó), de a való életben elég béna a végeredmény össze-vissza homályosított tárgyakkal. (Ettől függetlenül az iphone7, amúgy baromi jó fényképezőgép)

  Nagyon jót nevettem a Gizmodo mai posztján.