Koronavírus adatok

2021. dec. 01.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Melinda, Vivien
5 °C
7 °C
tovább...
  • Támogatott tartalom

Szeretné ha okosabb lenne az otthona?

Néhány éve az intelligens épületek gondolata inkább tűnt sci-fi regényekbe illő érdekes ötletnek, mint valóságos lehetőségnek, manapság viszont más a helyzet. Az okosotthon-rendszerek már figyelik a fogyasztást, optimalizálják a kintről érkező fény mennyiségét, de még a kávéfőzőt is bekapcsolják. Ráadásul ezért nem is kell vagyonokat fizetni. Mutatjuk a legizgalmasabb lehetőségeket!

Médialepedő
Közélet

A magyarországi gyáripar egyik úttörője, a gőzgépgyártás első hazai nagymestere a soroza­tunk­ban szereplő többi úttörő­vel ellentétben magyar néven ismert: Láng László.

Az tény, hogy a söripar sokáig ellenállt a kísértésnek, hogy a PET-palackot alkalmazza, de a gazdaságosság szempontjai úgy látszik felülírták

Tovább a Dívány Címlapjára

Erős, de használható, viszont annyi baja lehet a technikának, hogy belegondolni is rossz. És akkor a rozsdáról még nem is beszéltünk.

Új ábrázatot szabtak a Skoda középső SUV-jára, de másutt is igazítottak rajta.

Tovább a Totalcar címlapjára

Tovább a Port.hu címlapjára

December 1-én tartják az AIDS világnapját, aminek apropóján olyan hírességekre emlékezünk, akik ennek a szörnyű kórnak estek áldozatul. Emellett bemutatjuk azokat, akik ma vállaltan HIV-pozitívként élnek teljes életet.

extrém élmény Budapesten

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Bank360
Személyi kölcsön kalkulátor
Személyi kölcsön Lakáshitel
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátor Lakáshitel kalkulátor