Menyhért, Mirjam
10 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A szimplán csak Bartók című dokumentumfilm a világhírű zeneszerző eddig kevésbé ismert, személyes portréjának megrajzolására tett kísérlet, amelynek a különlegessége, hogy Bartók Béla fia, Péter, aki a családja történetéről eddig soha senkinek sem adott interjút, most azonban, 92 évesen mégis mesél édesapjáról.

  Így szóba kerül Bartóknak az édesanyjához, feleségéhez, szerelmeihez, gyermekéhez és kortársaihoz fűződő kapcsolatáról, esztétikai hitvallásáról, és arról a személyes tragédiáról, amit Magyarország elhagyása jelentett a ember számára. A film továbbá gazdag válogatást mutat be Bartók levelezéséből és soha nem látott fotóiból, valamint művei fogadtatásából, és archív felvételek segítségével a korabeli Magyarország és New York hangulatába is betekintést enged.

  Sipos József filmjét szeptember 14-től játsszák majd a magyar mozik.

 • A Deák Ferenc téren, a Sütő utcai metrókijáratnál húzták fel ezeket a falakat, mögöttük nem más, mint a borzasztó a fantázianevű, időtlen idők óta előkészítés alatt álló RIGO elektronikus jegyrendszer beléptetőkapui épülnek majd ki.

  21034251 1486892028072288 2194120320540551864 n
  Fotó: Közlekedő Tömeg

  A RIGO

  • 901
   mellé kell majd 6-8 köpcös egyenruhás, felügyelni a rendszert
  • 341
   szuper lesz, már alig várom!
 • Nagyon szomorú látvány végignézni ma az Imgur legnépszerűbb képei között, ahol a szokásos cuki kiskutyák/macskák helyett szinte csak a tegnapi napfogyatkozásról vannak kamu képek. Az igazán szomorú az, hogy a nyilvánvaló trollokdásból feltöltött illusztrációkat viszont a NASA-nak kreditelve osztják egymás között az emberek, mintha nem lenne holnap. Lásd:

  UWUuRvv
  iZhg2k5
 • khjkljhlkjh

  Egy Tesla Model X P100D-vel versenyeztették a Lamborghini izomautóját, és az eredmény elég meggyőző. Na jó, túlzás azt mondani, hogy állva hagyta. Elég szoros volt. 

    Itt lehet nyálat csorgatni: