Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 16128144 1638859903089967 361108098 n.png
  Fotó: Olvasói fotó / Index

  Olvasónktól kaptuk ezt a képet, azt írta mellé, hogy

  az Árpád híd metróaluljáróban ment egy szép ligetvédő demonstráció, akik aztán ellepték a monumentumos no olimpia aláírásgyűjtést: 2 kezdeményezés fura találkozása, egészen úgy nézett ez ki egy pár pillanatig, mintha lenne az országban ellenzéki élet!

 • Londonban egy társkereső cég és egy kávézó állt össze, hogy segítse a magányos lelkek egymásra találását. A kifejlesztett technológiával bárki képét "rányomtattják" a kávéjukra. A társt keresők mellett bárki képét lehet rendelni, így ha épp egy kedvencével fogyasztaná el a reggeli indító kávét, nem kell habozni, csak rendelni.

 • Névtelen.png

  Sajnos én nem beszélek olaszul, Németh Szilárd a parlamenti önéletrajza szerint viszont igen, sejtelmes meghatározással ráadásul "társalgási szinten", bármit is jelentsen ez. Elképzeltük:

 • A police.hu-n olvastuk, hogy a gyulai rendőröknek sikerült elfogniuk a 27 éves tápiószőlősi férfit. V.F-t azért vették őrizetbe, mert a gyanú szerint két év alatt összesen 16 alkalommal lopott gyulai templomokból.

  Ezen időszakban, több mint 100 karkötőt, nyakláncot és egyéb ajándéktárgyat tulajdonított el, de volt, hogy a perselyekből is kivett pénzt.

  A legmeghökkentőbb fogása viszont egyértelműen az volt, mikor 2016 májusában egy babakocsit is eltulajdonított az egyik templom előteréből.

  A Gyulai Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett lopás miatt vádemelést javasol ellene.