Valéria
12 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nyugalom, nem a brazil focilegenda bóbiskolt el, hanem az Év emlőse programsorozat indult el a fenti címmel, hiszen idén a mogyorós pelét mutatják be a természetvédők.

  A rendezvényhez gyerekeknek szóló pályázatok, előadások, pelefesztivál és pelebarát kiskerti programok is kapcsolódnak – írja az MTI.

  De inkább nézzék meg, milyen cuki a mogyorós pele:

 • Pénteken 13:15-kor élőben jelentkezik a Budapest Bár a próbateremből, hogy tegyen egy nagy bejelentést egy következő koncertjükről, annak sztárvendégeiről és egy egészen váratlan közreműködőről. Aki szereti a Budapest Bárt, a színházat vagy az irodalmat, annak érdemes követnie Farkas Róbert szavait ezen a videón:

  FRISSÍTÉS: Mivel az élő bejelentkezés már véget ért, elárulhatjuk, hogy a videóban a május 13-i, a MOM-ban tartott koncertről volt szó, amiben a zenekar történetében először vendég lesz két prózai színésznő, Ónodi Eszter és Jordán Adél is, ráadásul a koncerthez szöveget ír majd Kondor Vilmos, a Budapest Noir-sorozat szerzője, aki korábban még sosem csinált ilyesmit.

 • Az alsóörsi Open Road fesztivál szervezői találtak egy nemes célt is a Tankcsapda, az Edda, a Ten Years After, az Alphaville meg a többiek felléptetése mellett: szeretnének összegyűjteni 10-12 millió forintot, hogy a jelenlegi három nagymotor és három robogó mellé vehessen (és a célnak megfelelővé alakíthasson) még egy gépet a Magyar Mentőmotor Alapítvány. Sokkal több járműre lenne ugyanis igény; mint írják, csak tavaly 2460 riasztás érkezett hozzájuk, és egyéni rekordot is felállítottak: egy 46 kilométerre lévő balesethez kevesebb, mint húsz perc alatt értek ki.

  Aki segíteni szeretne, a fesztivál webshopjában vegyen egy (vagy több) 3000 forintos adomány-vócsert.

 • Egy csomó Szabadság-szobornak öltözött aktivista tiltakozott Donald Trump ellen a londoni amerikai nagykövetség előtt. Az Amnesty International az amerikai elnök századik hivatali napjára időzítette az akciót. Úgy néz ki, hogy az emberjogi szervezet értékelése az elnök eddigi tevékenységéről egészen más, mint Trump véleménye a saját munkásságáról.