Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ez a videó mindent visz.

    A napokban Dua Lipa egyik videója futótűzként kezdett el terjedni a TikTokon, de nem véletlenül, az énekesnő ugyanis azt mutatta meg, milyen bizarr koktélt talált ki. A Dance The Night című dal előadója diétás kólából, uborkaléből és egy kis jalapeñóból keverte ki a nem mindennapi italt, amely nem csupán barátait, hanem az internet népét is megosztotta.

    A koktélos videó az RTL Reggeli műsorvezetőihez, Nádai Anikóhoz és Ember Márkhoz is eljutott, akik bevállalták, hogy megkóstolják Dua Lipa italát. A műsorvezetők a jelek szerint nem voltak túlzottan elragadtatva ettől az ízvilágtól: míg Nádai csak mosolygott, addig Embert láthatóan rosszullét környékezte.

    Nem voltak ideírva rendesen az arányok. Nagyon jó, tiszta szívből ajánljuk!

    – mondta ironikusan, savanyú képpel az arcán Ember.

  • Molnár Tibor
    Fotó: Németh Kata / Index

    Trap kapitány, miután új tulajdonosa lett egy lakásnak, különös problémákkal szembesült, és lassan már attól fél, hogy rátörik majd az ajtót a behajtók. Na persze, nem a saját tartozása miatt, hanem mert az ingatlan korábbi lakói több szolgáltatónál sem fizettek számlákat – írta meg a Pénzcentrum.

    Az internet befizetéskor, pontosabban a DIGI befizetéskor kiderült, hogy az előző tulajnak itt van még valami tartozása, és akkor addig, amíg én azt nem rendezem, nem köthettek ide

    – magyarázta közösségi oldalán Trap kapitány, akinek szerencsére sikerült megegyeznie a szolgáltatóval, így sikerült beköttetnie a netet az új lakásába.

    Azonban a történet itt nem ért véget. A Tha Shudras zenekar frontemberének elmondása szerint a lakcímére továbbra is érkeznek felszólító levelek, amelyek már nem is az előző, hanem a két tulajdonossal korábbi lakó tartozásait követelik. Mint mondta, hiába próbálja elmagyarázni a behajtóknak, hogy semmi köze a felhalmozott tartozáshoz, nem veszik figyelembe ezt a tényt, és továbbra is érkeznek a követelések.

    Most ilyenkor mi van? Tehát egy ilyen bürokráciai félreértés miatt majd egyszer így rám rúgják az ajtót, és arra nyelem félre a csirkepörköltet, mert ezek azt hiszik, hogy amaz lakik itt

     – fejezte ki aggodalmát Molnár Tibor.

  • A Fülöp-szigeteki kaland után Tajvanon lesz vége az Ázsia Expressz ötödik évadának, vagyis napokon belül kiderül, melyik páros nyeri meg a 15 millió forintos fődíjat. A szerdai epizódban Béres Anett és Sáfrány Emese, illetve Krausz Gábor és Mikes Anna párosa feszültek egymásnak egy könnyűnek semmiképp sem mondható feladatban.

    ázsia expressz
    Fotó: TV2

    Mint azt Ördög Nóra ismertette, a játékosoknak egy-egy közmondást kellett megfejteniük, de nehezítésként kínai írásjelek takarták a magyar betűket, így a párok egyik tagjának az volt a feladata, hogy elmagyarázza, milyen írásjegyet lát a feladványban. Ha pedig nem csúszott hiba a gépezetbe, akkor a másik fél az alattuk  található szinten megtalálta ugyanazt a kínai szimbólumot, amit a műsorvezetőnek aztán bemutatva megkapta annak magyar megfelelőjét. A játékot tovább nehezítette, hogy végig szakadt az eső.

    Bár a lányok duójának még sok betűjük hiányzott, és jócskán le voltak maradva Krausz Gáboréktól, Béres Anett merészen a kockáztatás mellett döntött. Az influenszer bemondta a helyes megfejtést: „Az út a fontos, nem a cél”. Ezzel 1 millió forinttal gazdagodtak Sáfrány Emeséék, a kaland-reality során már nem először.

    Mivel ez már a második egymillió forintunk, ezért erről szeretnénk lemondani, és felajánlani mindketten. Részemről egy olyan alapítványnak adom, ahol a szülők egyedül nevelik a gyereküket

    – mondta Sáfrány, barátnője pedig egy olyan családnak juttatja el a pénzösszeg ráeső részét, akiket már régóta támogat.

  • A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó V-Híd Zrt., Magyarország piacvezető vasútépítő cégcsoportja a Bács-Kiskun vármegyei Kiskőrösön mutatta be szerdán a legújabb, egyedülálló vasúti nagygépeit. A magyar tulajdonban lévő csúcstechnológia Magyarországon és a környező országokban is jelentősen hozzájárulhat a vasúti pályák modernizációjához – adta hírül a Mészáros Csoport. 

    A sajtóközlemény szerint a számítógép által vezérelt munkagépek gyorsak és precízek, így akár 40 százalékkal is lerövidíthetik a karbantartásra szánt időt. „Célunk egy teljesen magyar tulajdonú vasútépítő vállalat létrehozása volt, amely képes komplex vasúti pályákat építeni, felújítani, valamint infrastruktúrákat tervezni. Ez az álmunk valóra vált, azóta pedig a vasúti pályák mellett utak, hidak, terminálok épültek a V-Hídnek köszönhetően” – mondta Mészáros Lőrinc.

    A Kiskőrösön tartott ünnepélyes gépátadón ott volt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is, aki a közösségi oldalán egy videót is megosztott arról a pillanatról, amikor belülről megtekintik a cégcsoport tulajdonosával az „űrhajót”.