Angéla, Petronella
10 °C
14 °C
Index - In English In English Eng

Egyre több jel utal arra, hogy az 50 fölötti Mike Tyson és Evander Holyfield, a két egykori nehézsúlyú bokszbajnok harmadik egymás elleni meccsére készül. Az első meccs hatalmas meglepetést, a második óriási botrányt okozott. De mi is volt azzal az 1997-es harapással vagy harapásokkal?

A magyar kézműves sörök rajongói rengeteget nyertek azon, hogy a hirtelen bezárások miatt a kisüzemi sörfőzdések sokkot kaptak, majd rögtön azután új ötletekkel álltak elő. Végül lett olyan sörfőzde is, amelyik fennállása legjobb eredményét hozta most.

Kína terrorizmusra hivatkozva döntött Hongkong megrendszabályozásáról. Az ellenzék és Amerika szerint ez a szabadság végét jelenti, és Peking növekvő illiberális étvágyát jelzi. Trump felülvizsgáltatja a Hongkongnak járó gazdasági-kereskedelmi kiváltságokat, amivel viszont újabb csapást mérhet a helyi ellenzékre.

Az ellenzék rabszolgatörvény 2.0-nak nevezi. A veszélyhelyzet idejére találta ki, de a normális mindennapok részévé tenne egy fontos munkajogi módosítást a kormány.

tovább...

Orbán Viktor napra pontosan 10 éve vezeti az országot. Egy lelkesítő videó is készült a miniszterelnök Facebookjára, de mi elkészítettük a saját verziónkat.

ezen a napon

A Hells Angels sztorija a kispolgári létet megvető lázadókkal indult, polgárpukkasztással folytatódott és szervezett bűnözésbe torkollt.

A röplabda nagy korszakának kapitánya, Kotsis Attiláné 90 éves. Elmesélte, hogyan futtatta fel a sportágat itthon, Eb-döntősök lettek, olimpiai bronzért játszottak. Férjét, apját is internálták, a Biszku lányokat az olimpiai csapatba kellett tennie 76-ban.

Fiókaröptetési időszak van, könnyen járhat úgy az ember, mint a Várban megtépett turista. Miért csinálják ezt a varjak, és mit lehet tenni ellene?

Ahogy Szalahot földre vitte, az egy zseniális megoldás, de fociban egy veszélyes és sunyi húzás. A húsz éve kempózó Gergő meg is mutatja, miért. Az egyiptomi örülhet, hogy megúszta durva sérülés nélkül.

Videók

Az akkor Színművészetire járt Gryllus Dorka és a 2007-ben elhunyt Kaszás Attila az 1996-os film két főszereplője. Sólyom András filmje Esterházy Péter írása alapján.

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára

Szegeden még bőven találunk felújított vagy jó állapotú lakásokat 25 millió alatt is. Befektetők és otthonkeresők figyelem: ezúttal 2-3 szobás tágas lakásokat kerestünk.

Ha Budapesten a legmenőbb kerületeket keressük, akkor Angyalföld és Kelenföld biztosan a TOP5-be kerül. Jó házakat mutatunk.

Igen, a Barb Wire egy rossz film, mégis ajánljuk, mert az „olyan rossz, hogy az már majdnem jó” kategóriába tartozik, és mert remekül képvisel egy már letűnt korszakot.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!