Valéria
12 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nyugalom, nem a brazil focilegenda bóbiskolt el, hanem az Év emlőse programsorozat indult el a fenti címmel, hiszen idén a mogyorós pelét mutatják be a természetvédők.

  A rendezvényhez gyerekeknek szóló pályázatok, előadások, pelefesztivál és pelebarát kiskerti programok is kapcsolódnak – írja az MTI.

  De inkább nézzék meg, milyen cuki a mogyorós pele:

 • A felsőörsi Open Road fesztivál szervezői találtak egy nemes célt is a Tankcsapda, az Edda, a Ten Years After, az Alphaville meg a többiek felléptetése mellett: szeretnének összegyűjteni 10-12 millió forintot, hogy a jelenlegi három nagymotor és három robogó mellé vehessen (és a célnak megfelelővé alakíthasson) még egy gépet a Magyar Mentőmotor Alapítvány. Sokkal több járműre lenne ugyanis igény; mint írják, csak tavaly 2460 riasztás érkezett hozzájuk, és egyéni rekordot is felállítottak: egy 46 kilométerre lévő balesethez kevesebb, mint húsz perc alatt értek ki.

  Aki segíteni szeretne, a fesztivál webshopjában vegyen egy (vagy több) 3000 forintos adomány-vócsert.

 • Egy csomó Szabadság-szobornak öltözött aktivista tiltakozott Donald Trump ellen a londoni amerikai nagykövetség előtt. Az Amnesty International az amerikai elnök századik hivatali napjára időzítette az akciót. Úgy néz ki, hogy az emberjogi szervezet értékelése az elnök eddigi tevékenységéről egészen más, mint Trump véleménye a saját munkásságáról.

 • wonderw

  Maga a rendező osztott meg egy félperces tévéreklámot a női szuperhősfilmhez, a Wonder Womanhez. Sok újdonság nincs benne a hosszabb előzeteshez képest, de a legnagyobb rajongók így is boldogok lehetnek, most látható ugyanis először (szó szerint) néhány képkocka Wonder Woman és ellensége, Ares küzdelméből.