Kinga, Kincső
19 °C
31 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Dwayne Johnson egy marha elfoglalt ember lehet, amellett, hogy minden nap hajnalban kel az elengedhetetlen gyúráshoz, nagyjából egy filmet forgat, egy filmet promóz, egy filmet pedig előkészít, miközben állítólag azt sem zárja ki, hogy a következő elnökválasztáson elinduljon. Na, ebből csinál most egy viccet az Apple új reklámja (az elfoglaltságából, nem az elnökválasztásból, abból már minek), amiben Siri segít neki eligazodnia az élet rögös útján és beteljesíteni az életcéljait.

 • Így lesz a facebookból facebreak. Emberünk addig nyomkodta robogózás közben a telefonját, amíg fel nem kenődött egy busz hátára. Az eset még júlis közepén, a kínai Hszinpej városában történt, és külön érdekessége, hogy a 28 éves férfi, először a busz sofőrjét hibáztatta, majd amikor a rendőrök visszanézték a fedélzeti kamera felvételeit, akkor látták, hogy a férfi azért csókolózott össze a busz seggével, mert épp halaszthatatlan nyomogathatnékja volt a telefonján robogózás közben. 
  Az ügyét július 21-én tárgyalták, és összesen 9 ezer új tajvani dollár (77 ezer forint) bírság megfizetésére utasították, mivel kiderült, hogy egyéb kihágások miatt bevont jogosítvánnyal járta az utakat. 

 • Teljes kapacitással működnek a magyarországi filmgyártó-cégek, írja a Forbes. Jelenleg kevés az olyan filmes szakember a városban, aki nem dolgozik éjt nappallá téve, a nagy amerikai és európai produkciókat idehozó vállalatok is megerősítették, hogy ennél több egy időben készülő filmet és sorozatot nem igazán bírnának el se ők, se a főváros.

  Az 5., 8., és 9. kerületben is járt már a The Alienist című tízrészes minisorozat produkciója, amelynek forgatása egészen szeptember elejéig fog tartani, de a The Spy Who Dumped Me című Mila Kunis-vígjáték is elfoglalta már a Corvin-teret, vagy a Párizsi Nagy Áruházat.

  Magyarországon mindkét filmet a Mid Atlantic gyártja, ugyanaz a cég, amelyik a Ryan Gosling és Harrison Ford főszereplésével készült Szárnyas fejvadász 2049 tavalyi magyarországi forgatásáért is felelt.

  Magyar filmek közül Nemes Jeles László Sunset-jével a Palotanegyedben, a Valami Amerika 3 produkciójával a Petőfi laktanyánál futhatunk össze.

  Őszre valószínűleg csillapodni fog a tumultus, de addig szinte a villamosra se lehet úgy felszállni, hogy ne futnánk bele egy filmes produkcióba: a 4-es 6-oson Reisz Gábor saját főszereplésével készült Rossz Versek-éhez forgatnak jeleneteket.

 • Ha ezt megteszi, ki is jön a Rákosi, akik ma új lemezzel jelentkeztek. Utoljára itt írtunk az Orbán Népe lemez kapcsán a pusztai nihilizmus legfőbb helytartóiról.