Emma
5 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy finn pékségben mostantól tücskökből készült kenyeret is árulnak, írja a BBC. A szárított és ledarált tücsköket liszttel és különböző magvakkal keverik össze.

  A Fazer pékség azután tudott lépni, hogy Finnországban novemberben feloldották a fogyasztásra szánt rovarok árusításának tilalmát. A pékség szerint ezekben a kenyerekben több fehérje van, mint az átlagos kenyérben. A BBC-nek nyilatkozott Helsinkiben egy diák, aki megkóstolta a kenyeret, azt mondta, nem érzett semmi különbséget.

 • Hang és kép csodálatos összjátéka, Mucsi Zoltán hangjának találkozása egy megszívatott robottal.

  Figyelem, nyomokban trágár kifejezéseket tartalmaz. Na jó, korántsem csak nyomokban.

  robotmucsi
 • Az egyik hír a Magyar Nemzetben jelent meg. Ez arról szól, hogy az Alkotmánybíróság valószínűleg kivár és csak a választások után foglalkozik majd az olyan kényes, nagy politikai csatározásokat kiváltó törvényekkel, mint a lex CEU, valamint a civiltörvény.

  A másik hír a Magyar Időkben jelent meg. Ez arról szól, hogy az egészségügyi dolgozók egyszeri bérjuttatást kapnak még karácsony előtt.

  Így működik a politika egy lakott szigeten, ugyebár.

 • A Stinger Creations YouTube-csatornáján amúgy is elég vad videók vannak fent, de ez a fél kunyhót betöltő darázsfészek, illetve annak eltávolítása egészen hátborzongató.

  ht nest dc 112317 4x3 992

  A fészek beépített több vasrudat, csomó szerszámot, meg még ki tudja, mit.

  A videó második fele a fészek teljes szétbontásával haladó szintű nézőknek erre található.