Hortenzia, Gergő
3 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szombaton az előrejelzések szerint csak -20 fok lesz Habarovszkban, de az orosz bajnokságban ennek ellenére is megrendezik az SKA Habarovszk és a CSZKA Moszkva mérkőzését. Sőt, a szeles időjárás miatt még a ténylegesnél is néhány fokkal hidegebbnek tűnő időben lépnek majd pályára a játékosok, de mindkét csapat készen áll.

  Hétfőn egyébként az SKA hasonló körülmények között fogadná a Lokomotiv Moszkvát, ami viszont már kérvényezte, hogy helyezzék át a mérkőzést Szocsiba, mert szerintük komolyan veszélyezteti ez a hideg a játékosok egészségét. (Lenta.ru)

 • Nem lennék most a chemtrail hívők helyében, ugyanis az amerikai tengerészgyalogosok pilótái poénból egy hatalmas péniszt rajzoltak az égre Washington államban.

  scrn.png

  A dilis pilótáknak jobb helyeken ilyenkor csendben falaznának, de az amerikai haderő nem ilyen hely, úgyhogy közleményben gyorsan elhatárolódtak a műalkotástól:

  "Az Amerikai Tengerészgyalogság pilótáinak a legmagasabb szintű elvárásoknak kell megfelelniük, ami itt történt, az teljes mértékben elfogadhatatlan,

  nincs semmiféle gyakorlati haszna

  és felelősségre vonjuk a pilótákat."

  (Slate)

 • Medvebűnözés közben járt pórul ez az állat, akit azonnal megtalált a karma, amikor szét akarta tépni a víztartály csöveit egy farmon. A kiszakadó cső pont tökön vágta, a többi pedig itt van a videóban:

 • Hanem azért is, mert fantasztikus alaprajza van, mindhárom szintjén. Alighanem a kettő együtt vezethette a hirdetést  küldő Klárit, hogy úgy ajánlja az Urbanista figyelmébe a házat, hogy:

  ahol a hupikék törpikék laknak.