István, Vajk
17 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Lázban van az Egyesült Államok a hétfői napfogyatkozás miatt, ezért a különböző oldalak annyi cikket írnak a témában, amennyit nem szégyellnek.

  A Vox például összehozott egy remek galériát, amiben az elmúlt évtizedek napfogyatkozásait néző emberek vannak Egyiptomtól Indiáig.

  A The Verge cikke pedig azt foglalja össze, hogy milyen hatással van az állatvilágra a ritka természeti jelenség.

 • Kezdjük gyors szavazással: ki volt képes, ki lehetett képes ilyeneket mondani e lángoktól ölelt kis szent tudjákmire?

  Kitől származik a címben szereplő idézet??

  • 819
   Ady Endre
  • 261
   Egy Facebook-kommentelő az Orbán lapjáról kitiltottak csoportból
  • 204
   Soros György
  • 176
   TGM
  • 78
   Petri György
  • 63
   Simicska Lajos

  Nem, a helyes válasz nem Soros György, de tessék kevesebb óriásplakátot fogyasztani lefekvés előtt, pláne éhgyomorra. A helyes válasz:

 • Az Independent írja, hogy a https://www.facebook.com/ads/preferences linkre kattintva könnyen kideríthetjük, hogy mit gondol rólunk a Facebook. Pontosabban a cég algoritmusa, ami megpróbálja a kedveléseink és mindenféle aktivitásunk alapján megtippelni, hogy mi az, ami érdekel minket, és milyen cikkeket, felhasználói tartalmakat és hirdetéseket érdemes belepakolnia a hírfolyamunkba.

  Kattintás után a Továbbiak fülről legördülő az Életstílus és kultúra almenüt kell kiválasztani, és az algoritmus máris kiadja a politikai preferenciákat.

 • Vége a kajtatásnak a kézműves kocsmákban, a sörös véleményvezérek faggatásának, nyomozásnak, hogy milyen újdonságok vannak sörplaccon. Itt a sörtáska, azaz a Beercase. Az új szolgáltatás ígérete szerint havonta kiválogatja és egy kartontáskában házhoz szállítja a nyolc palack legújabb és legfelkapottabb kézműves és kisüzemi sört külföldről és Magyarországról.

  Hát persze, hogy az Indexbe is érkezett egy kartondobozos sörtáska a nyári válogatással, amibe sikerült széles körben elismert söröket, valamint meglepő újdonságokat csempészni, legyen az pale ale, hoplager, IPA vagy egy furcsa belga saison. A pontos neveket nem árulhatjuk el, mert a 6890 forintos doboz tartalma minden hónapban meglepetés. 

  Azt viszont mindenképp elmondhatjuk, hogy a múlt hónap egyik meglepetéssöre, a Horizont főzde #1 nevű New England-stílusú IPÁ-ja nincs benne. Szerencsére lejt a szerkesztőség udvara, ezért begurult ebből a sörből is egy palack a szerkesztőségbe. 

  A közepesen könnyű, illatos, Centenial, El Dorado és Amarillo komlókból készült sör kitöltve majdnem úgy néz ki, mint egy pohár frissen facsart narancslé. Illata, mint egy trópusi gyümölcspulté, íze pedig ropogósan gyümölcsös, citrusos, enyhe keserűvel a végén. Jól behűtve ott a helye az asztalon a napernyő alatt.