Dupla pénz, ha gólt kap az olasz védelem

2010.06.24. 15:18

Olaszország három döntetlennel jutott már tovább, most is van erre esély. Az F-csoport meccsei élőben nézhetők az Indexen: Szlovákia-Olaszország, Paraguay­­ - Új-Zéland

Olaszország 1986-ban, címvédőként pontosan ugyanúgy indult, mint most, két 1-1-es döntetlennel, keveset mutatva, nem túl jó védelemmel. 24 éve mind a négy meccsén kapott gólt a csapat, pedig ez azért az olaszokra nem jellemző. A mostani védelem öreg, lassú, mivel a Juventusra épül, sok jót nem is lehetett tőle várni.

Ha a szlovákok is gól lőnek Olaszországnak – ami eléggé reális -, megduplázhatjuk a pénzünket. Ha mindkét csapat gólt lő, 2,25-szörös a nyeremény. Ha viszont ezek a gólok nem az első félidőben lesznek, és 0-0-lal fordulnak a csapatok, 2,5-szeres az odds. Az olaszok Új-Zéland ellen tizenegyesből lőtték góljukat, ha most is így lesz, kilencszeres a jutalom.

Az olasz győzelem egyébként másfélszeres pénzt ér, a szorzó szinte naponta változott, de jellemzően emelkedik. Egy nem várt szlovák sikernél hétszeres a szorzó. A szlovákok eddig sem sokat mutattak, a kapitány inkább az újságírókkal veszekedett.

A vb egyik legsimább meccse lehet a Paraguay-Új-Zéland, ennek meg is felel a szorzó, mindössze 1,35-szörös pénzt nyerünk, ha Paraguay is nyer. Dél-amerikai csapat ugyanis eddig nem kapott ki, sőt: mindössze kétszer játszott döntetlent.

Nem valószínű, hogy az eddig erő felett teljesítő Új-Zéland harmadszor is képes stabilan teljesíteni. Kivált, mert a paraguayi védelem elég masszív, nagyon jól összerakta a kapitány Gerardo Martino. Ha nem lőnek gólt a kivik: 1,7 az odds.

A szlovákok ellen is csak az volt a kérdés, mikor lövi az első gólt Paraguay. Ha a 31-40. perc közt születik, 7,5-szeres a jutalom. Nagy a gyanú, hogy már az első félidőben is vezetnek, és a másodikban is megtartják az előnyt. A dupla eredménynél ez a fogadás sem ér kétszeres pénzt.