Nem szóltak, meddig kell vinni a labdát?

2013.09.06. 10:24

Mozgalmas mérkőzéssel indult péntek hajnalban az NFL idei szezonja, a Super Bowl-győztes Baltimore Ravens a Denver Broncosnál kezdte az idényt (49-27) .

Az utolsó negyedben már 42-17-re vezetett a hazai Broncos, a sok hibával játszó Ravens kétségbeesetten próbált zárkózni, ám az egyik akciónál, Joe Flacco irányító passzát könnyedén leszedte a denveri linebacker, Danny Trevathan, aki zavartalanul szaladt az endzone-ig.

A touchdown viszont mégsem lett meg, Trevathan annyira örült a pontszerzésnek, hogy egyetlen yarddal az endzone előtt elejtette a labdát, és rohant ünnepelni. A labda zavartalanul átpattogott a vonalon, ez azt jelentette, hogy a Ravensé, ők támadhatnak.

Danny Trevathan misses his TD early celebration

Trevathan értetlenkedett kicsit, aztán megkapta a magáét a csapattársaktól, a pálya szélén az irányító Manning is dühösen csóválta a fejét. Trevathannak ez a második éve a ligában, a denveriek tavaly draftolták a hatodik körben.

A Super Bowl-címvédő Baltimore Ravens a szünetben egyébként még 17-14-re vezetett, aztán a folytatásban a rutinos Payton Manning és célpontjai óriásit játszottak, a quarterback meccs végéig összesen hét touchdown-passzt osztott ki, ezzel rekordot állított be. Ennyi touchdownt érő átadást 1943 óta csak öt másik irányítónak sikerült összehoznia egy mérkőzésen, legutóbb 1969-ben Joe Kappnak.

A Denver Broncos 49-27-re nyerte a meccset, a többi csapat vasárnap lép pályára.