'Ralf úgy parkol mint egy öregasszony'

2004.12.20. 14:21
A Forma-1-ben a legjobbak közé tartozik, közúton viszont ügyetlenül vezet Ralf Schumacher. Felesége, Cora elmondása szerint férje "nem tud tolatni és nagy veszélyt jelent a többi autóra".
A Forma-1-ben Ralf Schumacher az egyik legjobb pilóta, közúton viszont veszélyes, főleg, ha parkolnia kell. Felesége, Cora Schumacher az egyik hétvégi német televíziós műsorban elárulta, férje borzalmasan közlekedik, parkolásnál pedig "nagy veszélyt jelent a többi autóra".

Parkoló-elektronika nélkül nem boldogul

"Ralfnak már számos kisebb balesete volt, olyanok, amilyeneket öreg hölgyek szoktak elkövetni. A férjem egyszerűen nem tud tolatni, így parkolni is képtelen" - nyilatkozta Cora az egyik sportműsorban.

A fiatalabbik Schumacher a szezon végén a Williams-BMW-től a Toyotához szerződött, így utcai BMW-jét is egy japán gépre cserélte. Frau Schumacher elmondása szerint ezzel csak rosszabbodott a helyzet: "Mióta Toyotája van, talán még ügyetlenebb. Az új kocsijában ugyanis nincs parkolást segítő elektronika, az amelyik csipogni kezd, ha az autó túl közel kerül egy másikhoz. Legutóbb, mikor tolatott, várt a sípolásra, de a manőver végén másfajta hangot hallottunk".

Cora a pályán is megállja a helyét

Corának nincsenek hasonló gondjai, ő az utcán, sőt, a versenypályán is megállja a helyét: a szezon második felében indult a Mini Cooper-sorozat futamain, és általában a középmezőnyben végzett, több férfi pilótát is megelőzött.