Blanka, Bianka
10 °C
18 °C

MU, City, Chelsea: Guardiola?

2016.01.05. 14:29

Pep Guardiola egy tévéinterjúban elmondta, miért döntött úgy, hogy elhagyja a Bayern Münchent, és megerősítette azt is, hogy Angliában akarja folytatni a karrierjét. 

"Egyszerű okból nem hosszabbítottam a Bayernnél. Egy Premier League-klub menedzsre akarok lenni. Még nem döntöttem el, hogy melyiké."

A Premier League-ben az idény végén a Manchester Citynél, a Manchester Unitednél és a Chelsea-nél is üresedés lehet: Pellegrini és Van Gaal helye bizonytalan, a londoniaknál Hiddink csak a nyárig marad.

Az utóbbi időben leginkább a Cityvel hozták kapcsolatba Guardiolát, de állítólag a Chelsea is ostromolja. A MU is csábító lehet, a három közül ez a legtradicionálisabb klub, ami már három éve keresi Alex Ferguson utódját.

Hova menjen?

  • 6809
    Manchester United
  • 2020
    Manchester City
  • 1745
    Chelsea

Guardiola egyúttal megköszönte a Bayernnek, hogy bíztak benne, amikor kinevezték, de úgy érzi, újabb kihívásra van szüksége. 

Három éve lett a Bayern München edzője, azóta kétszer nyerte meg a Bundesligát, egyszer a Német Kupát, és kétszer jutott el a Bajnokok Ligája elődöntőjéig. Bajnokok Ligáját nem tudott nyerni velük, de ez tavasszal még összejöhet. 

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!