Ijesztő magasságból zuhant a mélybe egy Fradi-szurkoló a mérkőzés alatt

2023.03.17. 10:13
Tegnap este kettős vereséggel, a párharcban rúgott gól nélkül esett ki a Ferencváros a német élvonalbeli Leverkusen ellen az Európa-liga nyolcaddöntőjében. Azonban egy Fradi-szurkoló biztosan volt, akinek nem csapata veresége volt a legnagyobb problémája.

Elsőként a Blikk számolt be arról, hogy a tegnapi Ferencváros–Leverkusen Európa-liga-nyolcaddöntő visszavágója alatt egy szurkoló szédítő magasságból zuhant le a Puskás Aréna falán. 

A lap olvasója, aki egyben az este szemtanúja is volt, hozzátette: a mérkőzés alatt a stadion tartóoszlopán mászott lefelé a férfi, aki aztán váratlanul, ijesztő magasságból élettelenül a földre zuhant. Részleteket nem tudott mondani a balesetről, de elmondta, hogy ismerősei szerint a férfi „be volt állva”. Miután földet ért, egyből elvesztette eszméletét.

A Tények arról számolt be a mentőszolgálat alapján, hogy a férfi súlyos fej-, medence- és mellkasi sérüléseket szenvedett, illetve felmerült a gerincsérülés gyanúja is. A rendezvényt biztosító mentőegységek azonnal ellátták és traumatológiai osztályra szállították.

EURÓPA-LIGA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Ferencváros–Bayer Leverkusen (német) 0–2 (0–1)
Puskás Aréna, 50 675 néző. V.: Soares Dias (portugál)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport