Béla
10 °C
23 °C

Szexet ajánlott nekem a Galaxy S III

2012. 05. 29. 15:22
Megérkezett a Samsung szupertelefonja, amiben benne van minden okosmobilos csúcstechnológia, és még beszélgetni is lehet vele, persze nem magyarul. Csak vigyázzunk, hogy mit mondunk neki, mert a telefon félreértheti.

Az okostelefonok piacán a gagyinál egy-két fokozattal jobb és az abszolút csúcskategóriás modellek fogynak a legjobban, a középkategóriás darabok szerény százalékokon osztozkodnak – mondta a Galaxy S III bemutatóján a Samsung egyik prominense. A készülék a csúcsmobilok közé tartozik, és már most biztos, hogy az év egyik slágerterméke lesz: 9 millió előrendelést adtak le rá.

A Samsung valószínűleg nagyban épít az első Galaxy S vevőire, akiknek mostanában jár le a kétéves hűségnyilatkozatuk, és bizonyára vágynak már valami újra. Az első Galaxy S ma is vállalható minőségű telefon, de nyomába sem ér a jelenlegi erőgépeknek, amikben négyszer több processzormag másfélszer nagyobb órajelen (1,4 gigaherzen) kergeti a biteket.

Talán éppen a várható generációváltás miatt hasonlít a Galaxy III az egyes számú modellre. Ugyanolyan lekerekített formája van, csak a színe nőiesebb. A Samsung azt mondja, hogy a természetből vette az inspirációt, egy kollégám szerint a fehér modell meglékelt hangyatojásra hasonlít. A fantáziátlan geekek biztosan szeretnének egy fekete modellt, de csalódniuk kell, mert a másik választható szín kék. A telefon nagyon műanyag hatású, de nem a kopogós fajta, jó minőségű anyagból készült, és pontosak az illesztéseki. Sajnos a csillogó felület pillanatok alatt begyűjti az ujjlenyomatokat.

Bölcs döntés volt, hogy levehető a hátlap. Egyrészt lehetőséget ad bővített kapacitású akku használatára, ha a gyári 2100 milliamperóra nem lenne elegendő. Márpedig ez csak a megszokott egy-másfél napos használatot bírja, érdemes magunknál tartani a töltőt. Még fontosabb érv a levehető hátlap mellett, hogy a véletlenül földre ejtett mobil az ütközés energiájának nagy részét levezeti azzal, hogy két négyzetméteres körzetben szétszóródnak az alkatrészek. Ugyanez nem mondható el az egy blokkból álló mobilokról. Láttam már teljesen ép külsejű, de belül tönkrement monoblokk okostelefont, ugyanakkor a Galaxy S-em legalább ötször megtekintette az aszfaltot, és a néhány kis benyomódáson kívül semmi baja nincs.

A Galaxy S III kijelzője óriási, a 4,8 hüvelyk közelebbi rokonságban van a tabletekkel, mint a telefonokkal. Ezt a mobilt csak két kézzel érdemes használni, mert ha csak az egyik kezünk szabad, akkor a hüvelykujjunkkal nem tudjuk biztonságosan (a telefon leejtése nélkül) végigjárni a kijelző teljes felületét. Kézben tartva nem éreztem vékonynak, de a zsebemben szinte eltűnt, és sokszor odakaptam, hogy megvan-e még.

Természetes hullámok

Ha a Galaxy S III sikere kizárólag az első benyomáson múlna, akkor ezek a készülékek lerepülnének a polcokról, bele a felhasználók zsebébe. A kijelző gyönyörű, a 309 ppi-s (képpont per hüvelykes) felbontással közel jár az iPhone 4S-hez. A zárolás feloldását kísérő képhatás pedig egyenesen zseniális: a kijelző érintésére hullámok jelennek meg, mintha egy feszített víztükör felszínét piszkálnánk. A Samsung ellesett néhány trükköt a HTC-től, és interaktívvá tette a képernyőzárat: az ide tett ikonokat megragadva egy mozdulattal elindíthatjuk az adott alkalmazást. A főmenü is nagyon színes, de közönségesebb. Az órához tartozó időjárásjelző widget engem a kínai éttermekben előforduló feng-shui képekre emlékeztet.

Alapos ráncfelvarráson ment át a Touchwiz felhasználói felület, az átláthatóságot segíti, hogy az alkalmazások menüjében két lapon elférnek a gyári appok. Sokkal kevésbé érzem zsúfoltnak, mint a hasonló méretű és képességű HTC One X menüjét, amelyben több mint ötven gyári alkalmazás van, míg a Samsungon csak harminchat. Persze a Galaxy S III-on is szívesen eltávolítanék vagy összevonnék egy-két appot, a Youtube például elférne a videólejátszóban, a Gmail az Email ikon mögött, illetve a ChatOn, a Google Csevegő és a Google+ Messenger alkalmazásoknak is egységes felületet kéne adni, fölösleges fenntartani három csevegőinterfészt.

Az értesítési mező, amit a kijelző tetejéről kell lehúzni, kicsit kaotikus, sokat javítana az összképen, ha az elválasztó vonalak valamivel világosabbak lennének.

Látlak, hallak, akarlak

Szerintem a HTC One X kinézetre szebb, de a csúcskategóriás okostelefonok mezőnyében nem csak a külcsín számít. A Samsungnak muszáj volt olyan újdonsággal előállnia, amit más nem tud. Már azon túl, hogy a telefonhoz tartozó ingyenes Dropbox tárhellyel jócskán rálicitált a HTC-re: a tajvani cég 25 gigabájt tárhelyet ad a One X-hez, míg a Samsung 50 gigabájtot ad két évre.

Intelligens alkalmazások tucatjai segítik a felhasználót, kiegészítve az olyan alapszintű funkciókat, mint a korábbi modellekben is megtalálható intelligens ébresztés, ami nyugis hangeffektekkel kelt fel minket.

Az egyik legszórakoztatóbb újítás az Apple iPhone 4S-ben bemutatott Siri hangvezérlő szoftver egyszerűbb másolata. Az S Voice jelenleg csak angolul, spanyolul németül, franciául és olaszul használható, és néha meglepően jól működik. Arra a kérdésre, hogy „is there anything in my schedule for tomorrow?”, simán elődobta, hogy holnapra egy bejegyzett esemény van, ami egyébként pont a Galaxy III visszaszolgáltatásának sajnálatos dátuma. De jól működött a „play album The Resistance” és a „tell me the weather” parancs is.

Egy alkalommal elmérgesedett a viszonyunk, a sorozatos félreértései után kiadott „fuck off” parancsomra bosszúból kikapcsolta a drive módot, majd egy halkan elnyomott „hi, Galaxy” után csak annyit írt ki, hogy „sex”, de szerencsére nem tett konkrét lépéseket. A feleségem viszont sértődötten rám szólt, hogy már többet beszélek a telefonnal, mint ővele.

A Galaxy III látja is a felhasználót, ha bekapcsoljuk az intelligens állás funkciót. Ez letiltja a kijelző kikapcsolását, ha a szemközti kamera felismeri az arcunkat, és nagyon jól jön, amikor munkaidő után már csak bamba fejjel nézünk a mobilra, hogy mit is akartunk rajta nyomkodni. Legalább nem kell újra bekapcsolni a kijelzőt, amikor nyikorogva beindulnak a fogaskerekek. A mostani szürke időben, buszon zötykölődve is jól működött az arcfelismerés, elég volt néha a kijelző felé kukkantani, hogy a fényerő automatikusan visszaálljon maximumra.

Tárol, rögzít, összeköt

Az AllShare Play programmal a multimédiás fájljaink megosztására jó, illetve a telefonon tárolt dolgainkat tudjuk kivetíteni az általunk is használt wifi hotspotra csatlakozó többi Galaxy S III készülékre. Ezt sajnos más Galaxy S III híján nem tudtam kipróbálni. Az a furcsa, hogy az AllShare Play fájljainak 5 gigabájtos tárhelyét a SugarSync adja, noha a készülék indításakor regisztrálhatunk egy tízszer nagyobb Dropbox-tárolót.

Tárhelyproblémától egyálátalán nem szenved a Galaxy S III, az alapváltozatban 16 gigabájtos a háttértár, de választhatunk 32 és 64 gigabájtos verziót is, illetve mindegyiket bővíthatjük legfeljebb 64 gigabájtos microSD kártyával.

A névjegyalbumban nem nagy újdonság, hogy a telefonszámokat összeköthetjük a Facebookkal, de az S3 azt is megtanulja, hogyan néznek ki az ismerőseink, és képes ez alapján felcímkézni a fotóinkat. Ez egészen jól működik, már a második, kicsit más szögből készült képnél felismerte kollégámat, Stökit, pedig úgy rázta a fejét, hogy mindig csak homályos képet tudtam róla készíteni. A fényképező egyébként gyönyörű képeket készít, pedig csak 8 megapixeles a kamerája. Nem is a megapixelekkel lesz gond, hanem azzal, hogy semmi sem védi a lencsét, ezért egészen hamar össze fog karcolódni.

Az viszont jó, hogy az S III gyorsan fotóz, és a sorozatból kiválaszthatjuk a legjobban sikerült képet. Állítólag másodpercenként háromszor tudunk exponálni és összesen húsz kép lehet egy sorozatban. Van látványos képeket eredményező HDR, amitől midenki fotóművésznek képzelheti magát, egészen közeli felvételeket készítő makró, amivel lencsevégre kaphatunk egészen parányi élőlényeket is, és a kihagyhatatlan mosolyfelismerő mód, ami az elmúlt borús napokon a szerkesztőségünkben egyszer sem kattintott.

Pénzért is lehet

Mivel a Samsung nemcsak a világ vezető mobilgyártója szeretne lenni, hanem bevételben is az Apple közelébe kerülne, a dél-koreai cég a tartalomiparban is szerencsét próbál. Az Amazonnak is bejött a szoftverbolt és a Kindle Fire kombinációja. Egyre komolyabb lesz a Game Hub kínálata, amely közösségi és professzionális játékokat árul, a Samsung Apps egyéb programokat tesz elérhetővé, a Music Hub pedig zenéket.

Másfajta vásárlásra is lesz majd lehetőség, ha elterjednek a mobilba épített pénztárcák, a Galaxy S III-ban ugyanis van NFC, ami ennek az alapja lesz. Ez a rádiós technológia bolti fizetésre még nem jó, de ha a szintén Galaxy S III-as haverjainkkal összeérintjük a telefonunkat, akkor ezzel a mozdulattal fájlokat küldünk át egymásnak 300 megabites sebességgel.

Az S III a Galaxy sorozat új ékköve, a legjobb okostelefon, ami jelenleg kapható, csak a HTC One X említhető vele egy lapon. Aki megengedheti magának és nagy szüksége van ilyen játékszerre, annak jó befektetés, mert a 4,8 hüvelykes és 720*1280 pixeles Amoled kijelzővel, négymagos 1,4 gigahertzes processzorral és 1 gigabájt RAM-mal, nagy tárhellyel és 21 megabites letöltési sebességel rendelkező mobil a következő 2-3 évben is erősnek számít majd. Egyelőre csak becsülni tudom, hogy mennyi lesz az ára; külföldi kiszivárgások alapján a 16 gigabájtos modell nagyjából 165 ezer forintot ér, tehát áfával  együtt akár 200 ezer forint is elképzelhető.

Hozzászólások (100)

 • sanyix2012.05.29 16:03:21

  amúgy 60k körüli áron már jó lenne... annyit ér egy csúcskategóriás okostelefon.

 • Tomi from Space2012.05.29 16:04:06

  Azért az látszik, hogy a samsungnál az elmúlt 1 évben nem dolgozott a kutya se.

 • - Szerzet -2012.05.29 16:06:21

  Még semmi telikijelzős szart nem tudtam egész nap használni, mert lemerült. Befejeztem. Nokia E6-ra fogom cserélni az androidomat.

 • Xabinho872012.05.29 16:06:35

  Jó cikk, de azért a szokásos hozzá nem értés meglátszik, de ezt a bulváros vonalat már megszoktuk. A 2100-as aksi több, mint jó hiszen a One X-nek csak 1800-as van. A "megszokott" 1-1.5 nap nem megszokott, hanem már átlagon felüli. Az átlagos, ha már késő délután lemerül egy ilyen mobil. Ha már okostelefon akkor meg lehetne említeni a kiemelkedően gyors böngészést, a videolejátszás sokszínűségét, a jó videó felvételt és a többi egyedi szolgáltatást.

 • Bedeko2012.05.29 16:08:00

  Túlárazott rakás, mint a sIphone. Ennyi pénzen csak jobb dolgokat tudok venni, aztán a végén még egy tuti telefon is kijön belőle.

  Habár, ha vannak lükék, akik megveszik a sIphone-t csillagászati áron, akkor lesznek balf.szok, akik ezt is megveszik. Lelkük rajta, mindenki arra b.ssza el a pénzét, amire kedve tartja.

  Igazából nem is ez a telefon a nagy szám, hanem a cég (most mindegy, hogy Motorola, Apple vagy Samsung), amelyik el tudja adni és vígan megél belőle.

 • qweqweqwe892012.05.29 16:08:37

  tosznám a pózót

 • [Sven]2012.05.29 16:10:46

  Xabinho87: Bocs hogy beleugatok, de önmagában a 2100-s akksi semmit sem ér, ha ilyen lóba.szó kijelzője van, totál fölösleges plusz magokkal, gondolom az arckép figyelés is zabálja az akksit. Szerencsére van olyan teló ami akítv(!) használattal is bírja 3 napig, és szárnyal rajta az andorid, úgyhogy a másfél napot ne nevezzük már átlagon felülinek. Legalábbis remélem nem tartunk még itt, hogy ez az volna.

 • nemethv2012.05.29 16:11:41

  Cuki, de ez inkabb valoban az SGS1-eseknek van, az SGS2-nel nem tud radikalisan tobbet, inkabb miutan az S-voice-t mar portolták SGS2-re. Oke, szebb, meg gyorsabb, de nem tudom hanyan hasznaljak ki a quad core procit...

 • KawaBazsy2012.05.29 16:13:51

  Még az Omnia I-esem használom hiba nélkül, csak fél szemmel nézem a fejlesztéseket, ha ez megmakkanna. :-) Nekem nincs bajom a Winmo-val, de egyre inkább azt látom, h az új programokat inkább már Androidra írják, s az lesz az elterjedtebb..

 • tangara2012.05.29 16:18:12

  A samsung szép meg jó, csak egy valamit nem tud, software-t gyártani. Ajánlom mindenkinek a KIES-t, ha akar magának idegtépő órákat. Akkora rakás szart régen láttam.

 • Geesun2012.05.29 16:19:24

  iPhone-n fogásra messze a legjobb. Van súlya, vannak dimenziók. A Samsung érzetre olcsó vacak, ott csak a legyenvékonyabb, legyennagyobbkijelző, dologra fokuszálnak. Pl: iPhone4S-nél a fizikai gomb a fényképezéshez zseniális. nem kell a kijelzőt tapogatva bénázni. Apróság, de tényleg megváltoztatja az életed.
  Hja és amúgy S2-t nyúzok több, mint egy éve. Szeretem, habár kicsit bizonytalanul fogom a vékonysága miatt.

 • Moonline2012.05.29 16:20:27

  Sven: Hiába 4 mag, 20%kal kevesebbet fogyaszt az SG2-ben lévőnél.

 • Aladár Aladárovics2012.05.29 16:21:43

  Meg se lett említve, hogy hogyan megy rajta az Angry Birds!!!!! Balázs Balázs, ez így nem értékelhető!

 • newnt552012.05.29 16:26:17

  telefonálni lehet vele?

 • Yarner2012.05.29 16:27:11

  Szerintem borzalmas ötlet volt témát erőltetni a telefonra. Az Androidban többek között azt is szeretem, hogy én döntöm el, milyen legyen a rendszer kinézete a telómon, személyre szabhatom az utolsó szöget is. Ehhez egy semleges alap a legjobb, amiben vannak lehetőségek, de nem egy kész, hangokig, effektekig kiterjedő fix témát. Nekem mondják meg, milyennek szeretném látni, és nem vagyok benne biztos, hogy tetszik a "vizifon" koncepció, pláne, ha tocsog az egész.
  A 4,8 hüvelyk meg egyértelműen túlzás, most már valaki megléphetné, hogy úgy ad ki csúcsgépet, hogy nem növeli a kijelzőt, ez komolyan kezd nevetségessé válni.

 • szombuda2012.05.29 16:27:48

  az a helyzet, hogy attól mert az aksik kapacitása nem tud lépést tartani a telefonok fejlettségével és energiaigényével az nem a telefonok hibája. Nem tudom, h milyen fejlesztések meg alternatív akksi megoldások vannak (talán megérne egy cikket utánajárni ennek ;)), de eljön az az idő is reméljük hamrosan, h egy galaxy s2 vagy s3 5-6 naig is bírni fogja egy feltöltéssel.

 • Haloperidol2012.05.29 16:28:54

  En most vettem hansznaltan az ebayen okostelefont, £100-ert (galaxy ace, annal nagyobb iphone-klon ugysincsen). Egyszeruen sajnalok kiadni ennyit (£500 korul vannak a kartyafuggetlen uj iphone-k es Galaxy siii-ok itt az UK-ban). telefonra.

 • LiberAll2012.05.29 16:31:12

  Megvárom belőle a WP7/8-as verziót, ami ősszel jön, hasonló vassal, csak normális fém házban. Androiddal meg szórakozzon az, akinek az kell, hogy fagyjon a sima menü, ha ezt megoldják akkor majd beszélhetünk droidról addig nem. Ez a kurva műanyagot meg el lehetne felejteni kedves samsung, ha már csúcsmobilnak aposztrofáljuk, akkor legyen már az anyaghasználat is az...

 • WoodooKilla2012.05.29 16:34:54

  Marad az SII, majd a IV-t meggondolom, ha nagyot dob.

 • shitgun2012.05.29 16:35:44

  "Apróság, de tényleg megváltoztatja az életed." - ajjaj, ha ez változtatja meg, régen rossz. Különben meg a világ legjobb mobilos kamerája is max. egy 25 rongyos kiskompakt képét ostromolja, mobillal fotózkodni csak vészesetben érdemes, arra meg tökmindegy a gomb, vagy kijelző. Ez a telefon fain meg minden, de egy olyan túlhajtása a paraméterversenynek, ami szerintem hamarosan alábbhagy, az S3 jól mutatja, hogy a fejlődés eddigi iránya közelít egy végponthoz. nem nagyon használhatóak ugyanis ezek a nagy gépek, kényelmetlen, nehezen kezelhető a nagy felületük, a prociháboró meg több mint értelmetlen, mert úgyse kell egy mobilba ekkora erő, főleg, hogy az akksik egy évtizeddel vannak lemaradva mögöttük (meg persze a vékonyságmánia a másik, ami az üzemidőt kinyírja, olvasom fórumokban, hogy 8-9 mm az már nagyon vastag, beszarok ezeken a gyíkokon). Szóval élhető méretű, a szükséges teljesítménnyel rendelkező, optimálisan összelőtt hardver-szoftverű, erős akksijú készülékeket kérnék falusi mókusvakítás helyett.

 • odamondó2012.05.29 16:37:07

  Lehet kicsit tudásban a One X ez alatt van, de ennyi pénzért azért nézzen is ki valahogy az a telefon.

 • Nara.062012.05.29 16:38:33

  Nekem a telefon félig már az irodám is. Aki telefonálni használja a teljét,annak nagy a kijelző. Aki másra is,annak garantálom pár nap után megszokja és nem lesz túl nagy a kijelző.
  Nekem lesz ilyenem,amint 90 körül megvehető lesz.Addig marad az SGS II.
  Venni kell pót aksit,külön töltővel ebayen fillérért,akkor nem kell konnektort keresgélni pánikszerűen. Az aksi merülést meg kell oldani.
  SGS II-höz 2 aksi,töltővel kétezer pénz és nincs para.

 • shitgun2012.05.29 16:42:18

  Nara.06
  Arra azért várhatsz, míg a kezdőár a kevesebb, mint felére (90 ezerre) fog csökkenni...

 • Yarner2012.05.29 16:44:53

  Ja, és még annyit, hogy Galaxy S (1) tulaj vagyok, és bármennyire is imádom a telefonomat (ez az első okostelefonom, persze, hogy elvarázsolt), iszonyat trágya munkát végzett vele a Samsung - főleg szoftveres oldalon - gyakorlatilag nem volt rajta olyan hivatalos rom, amivel ne lett volna gond. Hiába késtek hosszú hónapokat a frissítések, ha aztán beismerten bugos rendszerek érkeztek.
  Az alaprendszer tele volt elcseszett dolgokkal - az egyik leglátványosabb balfékség a GPS volt - szar antenna került az iphone-gyilkosnak szánt készülékbe, és egy jó évig tartott, mire rájöttek, hogyan lehet nagyjából szoftveresen kikompenzálni, és működőképessé tenni (arról nem is beszélve, hogy minden készülék az amerikai GPS műholdhálózatot kereste, így eleve plusz idő volt bemérni a műholdakat - ezt konkrétan a konfig file-ban egyetlen sor átírásával korrigálni lehetett, de egyetlen szolgáltató nem tette meg).
  A Touchwiz 3 meg egy borzalom volt, ronda is volt, szaggatott is. Értelmes felhasználó első dolga volt, hogy feltegyen egy normális launchert.
  A legszebb az, hogy tapasztalataim szerint minden ROM úgy 1-2 hét használat után kezd igazán beomlani, amíg tartanak a mézeshetek, minden szépen működik.
  Szóval remélem, most gondosabb munkát végeztek, és a tömérdek csilivili extra között nem vesztek el az alapvető funkciónális dolgok - ha bugos a rendszer, azt még az exynos sem biztos, hogy izomból lekezeli.

 • Szabványok2012.05.29 16:47:48

  Lehet, hogy nevetséges a G Note, de nagyon jó telefon _és_ nagyon jó mindenes. Naponta használom. (Belefér minden zsebembe.) Néha használom a lányom GS2-jét helyette. Hát nagyon apró azon minden, illetve egyszerre kevés fér a képernyőre. Ebookolvasónak, vagy netezésre ezerszer jobb a Note. De még írni is sokkal könnyebb a Note-on, a nagyobb virtuális billentyűzet miatt. Azt meg leszarom, hogyan nézek ki telefonálás közben, akinek nem tetszem, ne nézzen!

  Ez a GS3 átmenet a GS2 és a note között, mert kijelzőméretben a kettő közé lőtt, felbontása nagyon jó.

  Kérdés milyen minőségű lesz a kijelzője.
  A GS2 "Super AMOLED Plus" kijelzője nagyon jó.
  A Note "Super AMOLED"-je viszont láthatóan gyengébb. Például különböző szögből nézve elcsúsznak a színek. Hogy tud elcsúszni egy LED-s kijelző színe? fényességben is kevesebbet tud, napsütésben ügyesebbnek kell lenni.

 • vkaresz62012.05.29 16:58:12

  SGS 1 em van (iphone előtte) és tökéletesen elégedett vagyok vele. A cikk pedig egyetlen olyan újításról sem írt ami miatt azonnal rohannék a boltba. Ha addig nem jön valami atomcool újdonság még 1-2 évig simán megtartom. Inkább veszek egy tabletet.

  A vitatkozóknak pedig: Iphone t az vesz akinek elég pénze van rá és nem zavarja hogy alap dolgokat nem ér el egy 100k HUF os készüléken (file rendszer, egy nyamvadt USB).

  Androidos telót az vesz akit zavarnak az iphone korlátozásai de képes elviselni az instabilabb op-rendszert.

  Windowst meg nem tudom ki vesz.XDD Bár az ötlet hogy ugyan az a szoftver hajtsa a gépemet is és a telómat is kétség kívül érdekes.

  Aki meg a telóján csak telefonál az mi a fasznak venne okostelót? Ugyanakkor miért zavarja ha mások vesznek?

 • zselatnye2012.05.29 17:01:46

  Nem tudom, hogy melyik lyukból jön az, hogy az Android akad, mert sose tapasztalható... Viszont az Iphone4 szemmel láthatóan lassabb akár egy középkategóriás Samuhoz képest is! Minden ugyanaz rajta! A műanyag nem olyan szép, de legalább nem horpad be, amikor leejted. A sok buzi Iphone-os körmétrágva elolvassa ezt a tesztet, nehogy szidják a tégláját, aztán itt próbálkozik a kommenteknél! :(
  Aki nem hiszi, hogy nem akad az android, vegyen egy alap androidot 5 ezer forintért és hasonlítsa össze az Iphone-jával (tudom nehéz kiszedni az iphone akksiját, de azt ne dobjátok kukába, miután kipróbáltátok az androidot)!

 • Little Fluffy Cloud2012.05.29 17:02:36

  kár, hogy olcsó iPhone 3G utánzat műanyag házba rakták, amúgy nagyon tetszene ez a gép fele ennyiért.

  de hát ha nincs pénz és igény saját dizájnerre, formára, akkor nincs pénz és igény, ez van.

 • Szabványok2012.05.29 17:04:09

  "Inkább veszek egy tabletet."
  Ezért jó a nagy telefon, mert nem kell hozzá tablet. Mekkora is a tablet felbontása? 1280x720? Ennyit tud a GS3 is, tehát csak annyi a különbség, hogy közelebbről kell nézni.
  És mennyivel egyszerűbb egy tamagocsit etetni, mint kettőt! Sőt többet, mert kell egy erős notebook, kell egy tablet, kell egy ebookreader, kell egy okostelefon, kell egy butatelefon. (Meg egy GPS, fényképezőgép, videofelvevő, mp3 lejátszó, stb.)

  Hát nem egyszerűbb (és olcsóbb!) mindezek helyett egy készülék? És ma már tart ott a technológia, hogy egy csúcstelefonnal nem kell sok kompromisszumot vállalni.

 • dukeekud2012.05.29 17:08:04

  Buci21:" Az android nagyon király rendszer nem tudom mi baja van vele az embereknek... és am akkor mi legyen?? Apple/iOS?? Winfos8??"

  Legyen rajta egy normal linux, de ne ez az androidos benasag, vagy egyebb szarsag. Majd akkor veszek ilyen szamitogepet, ha egy tetszoleges linuxot feltudok ra rakni.

 • dukeekud2012.05.29 17:08:53

  Buci21:" Az android nagyon király rendszer nem tudom mi baja van vele az embereknek... és am akkor mi legyen?? Apple/iOS?? Winfos8??"

  Legyen rajta egy normal linux, de ne ez az androidos benasag, vagy egyebb szarsag. Majd akkor veszek ilyen szamitogepet, ha egy tetszoleges linuxot feltudok ra rakni.

 • Szabványok2012.05.29 17:09:28

  "Nem tudom, hogy melyik lyukból jön az, hogy az Android akad, mert sose tapasztalható... "
  Nem nagyon akad, de azért elég sokszor nem reagál azonnal. Például, ha átkapcsolok egy alkalmazásra és utána vissza a home képernyőre, akkor érezhető, hogy hamarjában végre kellett hajtania ehhez pár milliárd utasítást. Ez, a képernyő elforgatása, a érintésre való reagálás mind-mind érzékelhetően lassabbak, mint a ifonnál.
  Szóval van még hova fejlődni!

 • dukeekud2012.05.29 17:12:01

  Miert van az, hogy elkuldok egy hozzaszolast, ami nem jelenik, meg akkor sem ha tobbszor frisitem az oldalt, es akar perceket varok, de ha elkuldom ujra, akkor viszont azonnal megjenik az elso is ??

 • Yarner2012.05.29 17:12:14

  A Note-ot én is védelmembe veszem - épp az volt benne az okos húzás, hogy önálló termék lett - akinek tetszik a hatalmas kijelző, az vehet ilyet, és használja boldogan.
  A gond ott kezdődik, hogy az S III 4,8-as kijelzője már nem áll olyan messze a Note öszvérnek kikiáltott tepsijétől, és ezzel elmosódik a határvonal - aki pedig csúcskészüléket akar (akár presztizsből, akár jogos igényből, akár csak mert van pénze a legjobbra), végül elesik a választástól.

 • szombuda2012.05.29 17:15:56

  zselatnye:
  s2-esem van, de még én is azt mondom, h nem igaz amit írsz.
  a tesztek, és a felhasználók (pl én is) azt mondják, h az androidok szaggatnak, nem is kicsit. az iphone ipad stb nagyon össze van rakva szoftverileg. mondjuk nem kevés munkaórát ölnek bele az optimalizációba, amit a samsung lévén, h 10+ telefonja van a piacon nem teszi meg. kompenzálja a procikkal meg még mittudom mivel.

  de az hülyeség, h az andoid nem szaggat, mert igenis szaggat. csak néz dmeg egy galaxy tab főképernyőjét, és pörgetsd végig utána az ipadot...és a galaxy tabon még nincs is program ami lassítaná, és már gyárilag szaggat. ultragáz.

 • blue moon2012.05.29 17:25:12

  "az a helyzet, hogy attól mert az aksik kapacitása nem tud lépést tartani a telefonok fejlettségével és energiaigényével az nem a telefonok hibája. "
  Sajnos ezzel nem értek egyet. Iszonyatosan bosszant, hogy a dizájn oltárán feláldozzák a használhatóságot. Miért nem lehet pár mm-el vastagabb az a nyomorult telefon? Cserébe tovább bírná akksival.
  Már azon gondolkozom, hogy a naponta töltést igénylő Androidos Galaxy Ace-emet (ami mellesleg naponta le is fagy) fiókba teszem és átváltok valami kiskijelzős egyszerű telefonra.
  Nem képesek a gyártók felfogni, hogy 1-2 nap rendelkezésre állás egyenlő a vezetékes telefon kötöttségével.
  Ne jöjjön egyik gyártó se azzal, hogy az akksik ennyit bírnak, ha azon versenyeznek, hogy melyik telefon vékonyabb. Kit érdekel? Most már az összes elég vékony ahhoz, hogy kényelmesen elférjen a zsebben vagy bárhol.

 • pitbaccardi2012.05.29 17:27:34

  és arról info, hogy mikor lesz elérhető a szolgáltatóknál?

 • Zsebtelep2012.05.29 17:33:06

  "a következő 2-3 évben is erősnek számít majd"
  Tavaly ilyenkor az SII is erősnek számított (2x1,2GHz, 1G RAM), ma meg idegesítően akadozik rajta az ICS. Ez is szar lassú lesz egy év múlva.

 • Zarbon2012.05.29 17:38:04

  gánydroid a telefonok windowsa, pedig magad a készülék jó csak túl nagy

 • ako-ako2012.05.29 17:38:04

  engem az idegesit az SG2-ben az ultrarövid akkukapacitason tul, hogy sokszor fogja magat es ujraindul.

 • wec2012.05.29 17:40:31

  Mikor lesz már Ubuntus telefon?

 • maki782012.05.29 17:42:48

  Az android erôforrászabáló.
  iPhone 4S 800 Megán megy 2 maggal, és minden piacon lévô androidos telefont zsebre tesz, pedig lassan 1 éves fejlesztés. Minden a szoftveren áll vagy bukik...
  Mellesleg egy iPhone-nál az ujraindítás, lefagyás mind ismeretlen fogalmak...
  Lehet itt a szart jónak beállítani, csak az attól nem lesz jobb :).

 • KANADA2012.05.29 17:42:54

  Azért az elég beteg dolog, hogy a két éve 100 ezerért vett telefonjukat képesek eldobni, mert most kijött egy új. Ez is mutatja, hogy milyen iszonyatos nagy pazarlás folyik. Valaki kenyeret nem tud venni, más meg luxuscikkeket dobál ki.

 • bbwftw2012.05.29 17:44:45

  "Mellesleg egy iPhone-nál az ujraindítás, lefagyás mind ismeretlen fogalmak..."

  ROTFLMAO

 • ako-ako2012.05.29 17:46:20

  az iphone egyebkent a menstruaciot is jotekonyan befolyasolja.

 • vkaresz62012.05.29 17:46:23

  " Miért nem lehet pár mm-el vastagabb az a nyomorult telefon? Cserébe tovább bírná akksival." Mert az aksi nagyon nehéz. Ha kicsivel vastagabb akkor sokkal nehezebb és míg a vastagsággal én is ki tudnék békülni a súlyprobléma okozhat kellemetlenségeket.

  Az android igenis lefagy, sőtt lasabb is mint az iphone viszont ingyen van és nyílt forráskód. Az iOS nagyon jól össze van rakva viszont tele van letiltással. (az iphone 3g ről tudok nyilatkozni) Az iphone nál rohadtul idegesített hogy nincs rajta egy nyamvadt USB, hiába van egy 16GB os tárhely a zsebembe nem rakhatok rá azt amit akarok. Nem kotorászhatok benne kedvemre csak a nyamvadt itunes on keresztül érhetem el érdemben a telefont nem játszik avi-t stb stb stb. De később rájöttem hogy nem én vagyok az iphone célközönsége.
  Egy olyan embernek aki nem mozog otthonosan a számítógépek világában az iphone ideális. Azoknak akiknek az informatikai ismereteik a youtube nál kezdődnek és a facebook nál záródnak azok esetében az android nyomába sem ér az iOS nek mert ami nekem elviselhetetlen kompromisszum az őket nem zavarja.
  Tehát mégegyszer: Iphone azoknak akiknek sok pénzük van (megengedhetik maguknak hogy megvegyék a tartalmakat) vagy nincsennek fenntartásaik a meghozandó kompromisszumok miatt.

  Android meg mindenki másnak. Szerintem távolról sem olyan súlyosak azok a problémák mint egyesek felvetik az androiddal kapcsolatban.

 • bbwftw2012.05.29 17:47:38

  maki78
  például:[link]
  [link]

 • maki782012.05.29 17:47:42

  Leszarom, hogy mit befolyásol jótékonyan, ha teszi a dolgát problémamentesen!

 • bbwftw2012.05.29 17:48:56

  "ha teszi a dolgát problémamentesen!"
  Te egy igazi majom vagy. Hiába ismételgeted azt, ami nem igaz.

 • maki782012.05.29 17:49:28

  bbwftw
  A sajátomról beszélek, én nem mások által leírtakból tájékozódok!

 • hasznal62012.05.29 17:49:35

  Sok jó gondolatot olvastam. Én egy sima Samsung Exhibit II 4G alsókategóriás telóval küzdök. Én ezt gondolom az Androidos okostelókról:

  1) teló telefonálásra, böngészésre és emilre kell és az akkunak két napig ki kellene tartania, ha mindezeket normálisan teszed (nem megy a 80-as évek vicce, hogy jó ez a szovjet karra csatolható mikroszámítógép, csak ez a két kva nagy bőrönd ne lenne hozzá...). Ha utazol, és töltened kell, akkor már előveszed a laptopodat és azon tudsz rendesen dolgozni.

  2) Az akkumulátoroknak, ha követték volna a telefonok teljesítménynövekedését, most kb. 10000 mAh körül kéne lenniük. A fogyasztási helyzetet súlyosbítja, hogy a gyártók sok, kikapcsolhatatlan kis alkalmazást tesznek fel (ezek jobbára Titanium Backup-al rootolás után leirthatók) és hogy nincs kitesztelve a kernel és kijelző áramfogyasztási szempontból. Valóban akadozik minden az Android-on, sokkal inkább, mint egy iPhone-on vagy Symbian-on (utóbbi halott).

  3) Totál fragmentált az oprendszerhelyzet Androidra. Kipróbáltam spéci ICS kerneleket a mostani Samsungomon, és jelentem, hogy mindegyik leszívja az akkumulátort kb. 2-3x olyan gyorsan, mint a gyári oprendszer. Miért nem lehet egy régebbi, Gingerbread telót upgrade-elni ICS-re (olyan kernellel, ami nem csak négy órát tart)? Gondolom, hogy egy gyártónak nem éri meg ezzel foglalkozni, mert az új telefonokat akarja mindenki.

 • motorola2012.05.29 18:03:54

  Egy kérdés: Telefonálásra alkalmas??

 • capture32012.05.29 18:05:41

  Nem tudom mi ez a akksi para? En azzal kezdtem, hogy vettem egy gold batteryt a Sensation-be, 2430-as (a gyari 1520). Egesz nap szetkergetem a telot es estere merul csak le. (Akkor meg beteszem a toltott regi akksit, azutan a dokkoloban meg mindkettot tudom tolteni)
  Ettol fuggetlenul en is azon a velemenyen vagyok, hogy par grammal igazan lehetne nehezebb vagy par mm-rel vastagabb a telo az akksi oldalan.
  Nemtudom, hogy eltunt e az SIII-bol a "kepernyovedo" ami az SII-ben volt, mert az szuper undorito. Egy 2 dimenzios kepet kellett elhuzni a feluletrol. Otromba
  Egy ido utan meg, mire felpakoltam appokkal, elkezdett szaggatni.


  Az Androidon kellene inkabb megint dolgozni egy nagyobbat. Az IceCream (bar nagyon fasza ures gepen) neha olyan mint egy beta verzio...

 • Zsebtelep2012.05.29 18:05:59

  És akkor mi legyen, KANADA? Vezessük be a kommunizmust? Tudod, van olyan, aki munkásokat bérel, hogy szétverjék neki a Lamborghini-t, meg vannak olyan emberek akik 25 millió dollárt adnak azért, hogy pár napra kimehessenek az űrbe. Az ő pénzük, azt csinálnak vele, amit akarnak. Beteg dolog más pénztárcájában turkálni.

 • capture32012.05.29 18:21:15

  iOS-Android. Nem is igazan lehet oket osszehasonlitan. De mindkettonek telo a vege szoval muszaj.
  Azt gondolom, hogy az iOS hasonlo mint a MAC OS versus minden mas.
  Az iOS egy fele hardware-re van optimalizalva. passz
  Aztan van egy zart telod amit neha nem is erzel a magadenak.
  Elottem mar elmondtak: mindenkinek jo az iOS de vannak akik nem szeretik ha az op rendszer diktal.

 • Szittyakürt2012.05.29 18:22:28

  Vicc ez a telefon. Ennyi a maximum, amit a Samsung fel tud mutatni?

 • newenergy2012.05.29 18:24:59

  Kontraszt: Kenyában jelenleg a mobiltelefonálásért küzdenek.[link]

 • - Szerzet -2012.05.29 18:25:31

  Tök menő ez a képernyőtapogatás. Két hétig. Utána fizikai billentyűzet és joystick kell.

 • Dandie2012.05.29 18:30:23

  Valalki másnak ilyet?

  "index.hu a következőből származó tartalmat tartalmaz: www.c-travel.hu. Ez utóbbi webhelyről pedig tudjuk, hogy kártékony programokat terjeszt."

  A Chrome most lepett meg vele : )

 • Kara kán2012.05.29 18:39:39

  Vannak-e benne Mérges Madarak?

 • robertdani2012.05.29 18:48:42

  akik ideírták, hogy telefonálni lehet-e vele, azok húzzák le magukat a vécén. :-)

 • ako-ako2012.05.29 18:56:29

  nem tudom, es a SG2 sara-e, vagy a mobilszolgaltatoe, de pl. a skype telefonalas mobilinternetröl egy remalom... folyton megszakad.

 • led2012.05.29 18:57:01

  #Dandie

  ehh. nekem is most dobott a chrome.

 • gatyamadzag2012.05.29 18:58:00

  sgs2-t vettem most,hogy akcióztak múlt pénteken,meg kell mondjam kellemesen csalódtam az androidban,a samsungban is. zseniális mutatvány.

 • Kara kán2012.05.29 18:58:25

  Ld.: AdBlock
  (és adj adományt, ha jó)

 • hasznal62012.05.29 18:59:39

  Szerintem csak a hardverre optimalizált szoftver fog valaha jól működni. És még az is pocsék az áramhasználat szempontjából. Pl. miért nem lehet - opcionálisan - normál körülmények között a felét lekapcsolni a nagy kijelzonek, hogy ne fogasszon áramot?

 • Dandie2012.05.29 19:07:33

  AdBlock fent van

 • Torzonborz Torkosborz2012.05.29 19:23:29

  Azon mindig jókat röhögök, amikor a gyártók erőlködnek, és különféle fizetős zenei áruházakat akarnak lenyomni a juzerek torkán.

  Bakker! A torrentek világában?
  Van olyan lúzer, aki zenét vásárol?

 • Rigor_mortis2012.05.29 19:23:52

  .

 • Void Bunkoid2012.05.29 19:25:32

  Nekem sgs 1-em van már jó két éve (annak idején, még zsírúj korában vettem, kitaláltam hogy na az életben egyszer nekem is legyen hájpolt drágatelefonom). Az igazság az, hogy amit okostelefonnak tudnia kell, azt a sima egyes galaxy (normális rommal/launcherrel), sőt az iphone 3gs, de még egy ZTE Blade is tökéletesen tudja, a többi már olyan marha felesleges, hogy nagyon. Lehet vele netezni, minden fos fiókot összekapcsol, szinkronizál, lehet vele zenét hallgatni, belejegyzetelni, fotózni. Ja, és mellékesen telefonálni is.

  Ezen felül a húszcsillió megapixeles kamera, a kétezer ppis felbontású kijelző, meg a mindenféle felesleges vacakapplikáció mind csak parasztvakítás.

  Ja, és meglepő módon annak ellenére, hogy problémamentesen működik, nem szokásom állandóan neten lógni a telefonnal, mi a francnak, nem vagyok én az USA elnöke, hogy állandóan mindent másodpercre pontosan tudni akarjak. Majd amikor hazajövök melóból, körbenézek oszt' kész, tudom mi van a világban, nekem nem létszükséglet, hogy bárhol, buszon, metrón, sz*rás közben is azonnal tudjam, ha egy celeb elfingja magát a facebookon.

 • rekszem2012.05.29 19:38:42

  huh... másfél nap :D

  nekem van egy sima egyszerű telefonom, elmegy egy hetet, negyed ekkora, és közben van rajta e-mail kliens, és végszükség esetén meg tudom nézni a neten, hogy van-e atomtámadás :D

  oké, a skype nem megy rajta

 • zselatnye2012.05.29 19:44:26

  Nekem egy Samsung galaxy W-n van egy iLauncher (sima rootolatlan androiddal), egyáltalán nem akad, nagyon gyors...
  Ilauncherrel egyébként 50 Mb-tal kevesebb ramot fogyaszt! Akkor tud csak beállni, ha valami komolyabb játékot lerakok a tálcára, kell 2-3 mp, hogy behozza a menüt, de ez nem nagyon érdekel, mert 30 ezer forint volt a telefon, az Iphone meg6szor ennyi! NEM LEHET ÖSSZEHASONLÍTANI! Nem hasonlítom össze a core i7es procijú gépemet az előző 10edennyibe kerülő p4essel... (az S2 is sokkal olcsóbb mint a 4s)

 • guy22012.05.29 20:10:34

  Szerintem egészen jó kis teló lehet, simán összemérhető az apple cuccokkal. Mivel nagy a felbontása, egyes weboldalakat valószínűleg jobban megjelenít, mint az iphone, így aki menet közben akar doksikat nézegetni, és nem akar magával tabletet hurcolni, annak jobban megfelel, mint az almás telók.

  Másrészről az almás cuccok valamiért - lehet, hogy a marketing miatt - jobban tetszenek, és a működésüket is jobban megszoktam, így most nem vennék ilyet, hanem megvárnám, hogy mit tud a nagyobb kijelzős iphone5, és utána döntenék, addig egészen jól megleszek az iphone4-el.

 • sanyix2012.05.29 20:35:44

  @maki78: igen nyilván androidról is a saját magad tájékozódsz... pocok...

 • maki782012.05.29 21:02:47

  sanyix
  Ahogy mondod, Galaxy I-rôl váltottam, tudom mirol beszélek, ellentétben veled akinek csak a szája rángatózik.
  De hogy lásd nem csak a levegôbe dumálok:
  16 órás készenlét, napi háromszori ujraindulás (Eclair gyári fos)
  2.3.4 (Gingerbread)update után a készenléti idô megjavult ujraindulások se voltak gyakoriak, viszont a kényszerleállások (pl tárcsázó) napi szinten többször is. 2 hónap után megbaszódott a GPS csak úgy.
  Azóta is megvan egyébként persze használaton kívül.
  Még valami?

 • slovens782012.05.29 21:21:30

  csak azoknak a hülyegyerekeknek van kitalálva, akiknek apuci megveheti, egyébként vegyék meg azok az üzletemberek, akik kihasználják. van ilyen. ugyanez igaz a note-ra is, szóval ennyit a méretről és az árról. tudás? király. android? király. ha valakinek nincs rá pénze még nem kell fikázni.

 • a rettegett drótos2012.05.29 21:40:56

  okosteló? igen. Spórolok vele havonta ~100 A4-es oldalt tonerrel, ~30 munkaórát, ~6kW villamos energiát, ~fél tank benyát és ~80 perc telefonálást úgy, hogy sokkal nagyobb hatásfokkal tudom elvégezni a munkámat.
  Igen, telefonálni is lehet vele.

 • Pierr Kardán2012.05.29 22:06:45

  Szittyakürt: "Vicc ez a telefon. Ennyi a maximum, amit a Samsung fel tud mutatni?"

  A ferdeszeműek csak annyire képesek :-( De nincs semmi gond, a Beloiannisz Híradástechnikai Gépgyárban már fejlesztik a következő generációs magyar mobilt. Specifikációk: processzor: 1 bit, sebesség: 440 Hz (hogy hangvillával lehessen ellenőrizni a helyes sebességet), memória: POST-IT, kijelző: csatlakozó a COLOR-STAR TV-hez, működési idő: 18 óra (55 amperórás 12 V-os autóakkuval), hordozhatóság: talicska.

 • Pál utcai fiú2012.05.29 22:13:49

  wec:
  HTC HD2-re fel tudsz rakni Ubuntu-t...valamint WinMo 6.5-öt, WinPhone 7.5-öt, Android-ot (ICS-t is) és MeeGo-t is...

 • atila682012.05.30 06:22:48

  Telefonálni lehet vele?

 • wazelin2012.05.30 07:59:22

  Indexre nem kell feltétlenül nagyon szakmai cikk, de a bevezető, ahol a processzormagok száma, órajele van, csak azt éri el, hogy mindenki ezt nézi, holott nem feltétlenül csak ez számít egy telefonnál.

 • wsx2012.05.30 09:06:13

  Már megint túl van fényezve a Samsung. Szerintem minőségibb a HTC, és biztosan egy ONE X-et vennék, de hát ízlések és pofonok. Bár a cikkben az írja a szerző, hogy nem csak a külcsíny számít, de azért ez az Apple-nek bejött, és a HTC-t is sokkal jobb megfogni, és kézben tartani, mint a Samsung-ot. Plusz az sem teljesen igaz, hogy az egyben "öntött" telefonok kevésbé bírják a strapát. Rá kell keresni youtube-on. Van HTC One X "törésteszt".

 • capture32012.05.30 11:54:36

  Na igen. Desire majd Sensation utan az SII egy vicc volt. Nem mondom, volt benne egy ket dolog ami faja volt de az osszkep a fontos es haaat a Samsung, velemenyem szerint, pusztan az Apple-t probalja befogni.
  Kozben meg a HTC remelem marad a gyakorlottabb felhasznalok oldalan.
  A ONE X jo kis gep (birom a continuous shootingot) ideje volt egy ket dolgon fejleszteni. De nekem mar tul nagy. Szeretek brozolni a neten, hogy kozben tudok kapaszkodni is :)

 • canis merga2012.05.30 14:44:18

  Szerencsétlen balfékek. Mindenki azt vesz ami tetszik neki. Kardoztok itt egymással, hogy melyik a jobb teló, azt még életetekben nem volt egy normális telefonotok. Az iphone jobb, az android gagyi, szutyok az iOS, bekorlátoz, bezzeg a robot az mekkora szabadság. Csodálkozom, hogy Winbuzik még nem rontottak rá a cikkre.A másik idióta meg már gyártónáci is lett, szar a Samsung és jön a HTC-vel, hogy milyen jó, azt még életében nem olvasott meghibásodási statisztikákat. Az dumáljon aki legalább a mai csúcsmodellek közül kipróbált már egy párat. ( iphone 4, 4S, Galaxy SII, Note, SE Xperia, HTC One X stb) Tudom mert nekem volt/van ilyen készülékem, még sem fikázom egyiket sem.

  Egyébként, meg minden telefon törik. Kivéve talán a Moto defy-t. De azt is meg lehet fingatni. Az iphone-nal azon belül is konkrétan 4-es sorozattal az a baj, hogy ha oldalára ejted, akkor a kialakítása miatt szarrá reped a képernyő. Tudom, mert jártam így. 40 k a megjavítása.

 • YOZ2012.05.30 15:48:19

  Kár hogy droid. Meg gondolom anyaga se lehet nagy cucc hisz az s2-k is elég gyatra volt az anyaghasználata. iPhone még mindig jobb bárki bármit is mond. És az is marad jó ideig.
  Mondjuk azt is szeretnem mikor jönnek az Samsung ace telóval hogy a 3gs iPhone-t elveri csak kár hogy a 3gs sokkal gyorsabban dolgozik, és nem döcög rajta például az f1 timing ami ace-n szaggat. iOS egy remekül összerakott rendszer. Részemről ennyit a doridról.
  Ja és volt droidos telóm másfél hónapig de iszonyat összegányolt rendszer.

  jöhet a fikázódás :D:D:D

 • ako-ako2012.05.30 16:21:18

  legyen lyukkartyas.

 • ako-ako2012.05.30 16:34:46

  Nemeto-ban 170 ezer.
  Mondjuk annyiert se veszem meg :)

 • zselatnye2012.05.30 18:31:44

  Az a gond, hogy a 10 ezer forintos androidos samukat hasonlítgatjátok a 150-200 ezres szifonhoz...

 • YOZ2012.05.30 19:17:52

  Nem ahhoz hasonlítom. Samu ace és 3gs 50.000.- pénz T-nél.

 • YOZ2012.05.30 19:19:23

  Ja és HTC sense se 10.000.- forintos kategória, mégis elveri a 3gs. Személyes tapasztalat.

 • YOZ2012.05.30 19:23:53

  ja bocs Desire. Elírtam.

 • Augustinus2012.05.30 20:09:19

  Van egy konstruktiv javaslatom a nyelvi helyesseget illetoen. Az "X-et nem lehet Y-nal egy lapon emliteni" helytelen. Ket lehetoseg is van:
  1. "nem egy lapra tartozik"
  2. "nem lehet egy napon emliteni"
  Udvozlettel,
  A

 • Pásztor Tibor2012.05.30 20:29:06

  Annyira szeretnék egy okostelefont, ami tud annyit, mint ez, de nem akkora, mint egy tepsi. De ha nem is tud ennyit, azért a belső memória legyen legalább 1GB, hogy ne kelljen hekkelni meg zsonglőrködni, hogy melyik programot hova telepítem.

 • bravo19902012.06.01 10:22:35

  Érdemes elolvasni!
  [link]

 • kucko742012.06.03 19:44:44

  Ez pont olyan, mint mikor megvettem a 3D-s Cinema tv-met, és csodájára jártak a barátok, rokonok. Aki sajnos nem engedheti meg magának, és belátható időn belül nem is fogja tudni, annak fájt tőle a feje, a szeme, aki meg már vett is, annak semmi baja sem volt tőle... A többinek sem a fejével vagy a szemével volt baj, csak fájt a májuk...
  Aki S3-at fog venni (mint én is), azt úgy sem érdekli a sok elvakult apple fan, vagy munkanélküli segélyen tengődő szerencsétlenek (és itt most azokra gondolok akik önhibájukon kívül lettek munkanélküliek, és nem a sok naplopó semmirevaló lusta szemétládára) irígykedő epés megjegyzése! Akinek nem tetszik, ne vegyen, de ne fikázza! Sok pénzbe kerül és sokat kell dolgozni érte! Ennyi! A többinek meg toll a fülébe...