Lakás kommunistáknak. Díszítsük szobánk falát tömeggyilkosok fejével!

2009.02.17. 12:30
 

Nem akarok elhamarkodottan ítéletet mondani, mert olykor amúgy egész jó fej diktatórikusrelikvia-gyűjtők is akadnak (ott van például Lemmy). De azért az ember mindig kicsit távolságtartással kezeli az olyan személyeket, akik tömeggyilkos-fejjel díszítik a szobájukat. (Lemmyt is.) Jelen környezetben a Lenin-fejek amúgy kifejezetten oldják a nagy bajuszú Sztálin kisugárzását. Remélem P. beszámol majd róla, milyen arcokkal találkozott ott (a két komcsién kívül) - örökség? saját gyűjtés? poén? Külön felhívnám a figyelmet kardra, mely egészen furán hat a sok vörös lobogó közt.

Helló

Klassz a blog, tetszik, miegymás, most én is hozzájárulnék kicsit. Lakáskeresés közben találtuk barátnőmmel, nem bírom magamban tartani:

http://www.ingatlandiszkont.hu/?i=76734avhoqblq8q0&V=Budapest-II


lehet megnézzük, már csak a tulajok miatt is :)

Üdv
P.

Cím: Budapest, Tárogató út (II. ker.)
Típus: Lakás
Ár: 33.5 Millió HUF
Alapterület: 78 m2
Emelet: földszint
Szobák száma: 3
Fűtés jellege: gáz/cirko
Megjegyzések: II. kerület, Tárogató úton, közel a Lipótmezei úthoz eladó egy 78 nm-es, közepes állapotú, cirkófűtéses, 3 egész szobás, tágas konyhás+étkezős, jó fényviszonyokkal rendelkező lakás. A nappali egy 6 nm-es teraszra nyílik. A lakáshoz egy 24 nm-es garázs is vásárolható, melynek ára 4.5 millió. A lakáshoz tartozik egy 6 nm-es külön tároló is. A lakás ára: 33.5 millió. Érd: Lenkei Krisztina: 06 30 496 08 71