Soha nem lesz vége Budapest bódésodásának? Még át sem adták a Madách teret, már ott is a gyorskaja-lakókocsi

2014.06.06. 15:22

Budapest Madách tér/ városkép puccs - fotó: móni

Olyat már láttunk, hogy egy közterület elkezd bódésodni. Olyat is, hogy még át sem adták, de már bódésodik. De olyat, hogy egy még javában épülő tér szélén már ott dekkol a gyorskaja-lakókocsi, ami elvileg egy évig marad, na olyat még nem. Tudom, tudom, miért olyan nagy ügy ez?

Mindenkinek megvan a maga heppje, én az ideigleneseknek álcázott bodékra tudok nagyon berágni.

Amikor üres bolthelységekkel van tele a város, akkor feltétlenül odapottyantott, városképcsúfító förtelmekkel kell foglalni a helyet. Főleg, most, amikor az Anker-közt épp parkolóvá alakítják a szomszédban nagy fölháborodás mellett, mert hogy állítólag kell a hely szegény parkoló autóknak.

Szóval teljesen meg tudom érteni Mónit, aki azt írta a képeket mellékelve, hogy:

 

Azért kereslek, mert a Madách téren most folynak a felújítási munkák, és a városképet mellőzve a Bite magyar pékség a Madách 3. alatti ház lakóival külön megegyezve a szép Árkádok alá behúzta a lakókocsiját. Nem tudom van e olyan, hogy ez a művelet a városképet sérti, de ez szerintem az. Úgy tudom 12 hónapig lesznek ott, még nem nyitott meg. 

 

Persze nem kell meglepődni. Teljesen mindegy melyik térről van szó, nagy hirtelen nem is tudok mondani egyet sem, ahol a nagy megújulást és átadást követően egy éven belül ne szivárogtak volna vissza a tákolmányok. 

Szerintetek? Kár túlreagálni?