Itt a tökéletes ingatlanhirdetés: minden fotóján eldugtak valamit. Megtalálod őket?

2014.10.14. 10:03
7
Fotó: Otthontérkép

A tökéletes ingatlanhirdetés megalkotója valószínűleg nem is tudja, hogy megalkotta a tökéletes ingatlanhirdetést. Egy közepesen jó poénnal indítja a szöveget, de azért az ásós fordulat sehol sincs a legendás vámpíros-fingós gyöngyszemhez képest.

Viszont a képek!

Nos a képek azok szerintem szuperek. Oké belefotosopolt ezt-azt láttam már több hirdetésben rémeset is, szellemest is. Ebben a játék, ami tetszik.

Először csak a nagyon feltűnő kiegészítéseket vettem észre, ahogy végigpörgettem őket (mint amilyen ez itt alant), aztán a kicsit elrejtettebbeket is. Végül felmerült, hogy ha ennyi eldugott szereplő van, akkor tuti a többi fotón is lenni kell valakinek. És tényleg volt! (A nyitóképen látható rejtvényt például simán átlapoztam, amíg azt hittem, csak egy egyszerű lakásfotó). 

2
Fotó: Otthontérkép

Csak az alaprajzokon nem találtam semmit, de lehet, hogy csak én vagyok béna.

Persze ennek az lett az eredménye, hogy háromszor végignéztem az egész lakást helyiségről helyiségre, amit elég kevés hirdető tud elérni. Nem mellesleg szép térképeket raktak be a közlekedésről, szóval nem hasraütésszerűen írják az öt-tíz percre innen-onnant.

Grat, klassz ötlet. Igaz, én biztos továbbgondoltam volna. Hogy mondjuk összeálljon valami a megtalált dolgokból, vagy nem is tudom. De persze így is tetszik. Ti is megtaláljátok a rejtett figurákat? Katt ide a vadászathoz.

[Kösz a tippet, Geri!]