Eladó a ház, a tulajdonosnővel együtt

2015.03.12. 16:40
indonéz.png
Fotó: youtube.com

Talán eljutottunk az ingatlanos kreativitás határáig?

Egy gyönyörű házat kínálunk Yogyakartán. 999 000 000 rúpiáért a két szobát, a két fürdőszobát, hatalmas akváriumot, az 523 négyzetméteres telken fekvő pazar kertet és a tulajdonosnőt is megkaphatja!

Az indonéz ingatlanközvetítő nem csupán a pszichológiai árképzést vetette be a nem egész egymilliárd indonéz rúpiára (kb. húszmillió forintra) hirdetett ház elpasszolásakor, hanem úgy tűnik, hogy tényleg ügyesen felpörgette az érdeklődést, mert, hogy állítólag azóta is izzanak a telefonok.

A szkeptikusok csupán marketing trükkre gyanakodnak, ám a 40 éves tulajdonosnő, egy szépségszalont is tulajdonló vállalkozó, Wina Lia azt állítja, hogy nem viccel, komoly a hirdetés.

– Egy cseppet sem bántam meg a hirdetést. Korábban, amikor szerelmes lettem, mindig pofára esés és hatalmas csalódás lett a vége, de most szeretném eladni a házamat és emellett egy rokon lelket is keresek. Igen, sürgősen kéne egy férj! – nyilatkozta Lia valamelyik lapnak, mert, hogy a hirdetés megjelenése óta valóságos médiasztárrá vált.

Az ingatlanügynökség szerint természetesen nincs árukapcsolás: ha valaki csak a házat venné meg, attól az eladót még nem kell elvennie. Ezen a Youtube-videón jobban szemügyre lehet venni az ingatlant és a vele együtt kínált tartozékot.

Ti megvennétek a házat? Netán csak bérelnétek?