Nem szörnyülködni: Magyarországon kolbászízű fagylalt is készült már.
Sok fogás, sok alapanyag.
2022. augusztus 6., 15:39
2020. december 22., 16:48
Méghozzá leginkább a savanyúra emlékeztet.
2018. november 13., 15:10
Az Európai Bíróság döntött: egy élelmiszer íze sem részesülhet szerzői jogi védelemben.
2018. szeptember 14., 05:07
A tudósok letesztelték, és rájöttek a jelenség okára is: a hideg belebabrál a paradicsom DNS-ébe.
2017. augusztus 16., 08:25
Megtréfál az agyunk, ha meglátjuk az árcédulát.
Az összetevők nem változnak, de egy új receptre áll át a gyártó.
Vérnyomásunkra jó hatással lehet, hogy kevesebb sót fogyasztunk. Csak az áramütés erejét nem szabat túltolni.
2015. augusztus 5., 10:30
Az édes, a sós, a savanyú, a keserű és az umami mellé jöhet valami. Nem, nem a csípős.
A zsír íze egyedi és kellemetlen a tesztelők szerint. Ez fontos felfedezés az elhízás elleni harcban.
A 100%-os narancslé 100%-a trükkösebben készül, mint a Fidesz kétharmada. Elmondjuk, hogyan.
Csak sósat és savanyút érzékelnek, a többi ízlelésért felelős génjüket elveszítették.
Ez az SLS nevű vegyület mellékhatása, ami a habzás elősegítésére van a fogkrémben.
2013. augusztus 23., 12:11
Csirkeláb, csokoládés répa, és meleg limonádé ízű metrómegállók is vannak egy szakértő szerint.
A sörnek már az íze serkenti a dopamintermelést, ami boldogságérzést vált ki az agyban.
Magyarországra is megérkezett a multisense, ami azt kutatja, milyen zene közben milyen ízt érzünk intenzívebben.