Máté, Mirella
5 °C
20 °C
Index - In English In English Eng

Keresés

18 találat az Indexről, és a környékéről.

2010. december 23., 18:21

Kemény lesz harmincas színésznőkkel felvenni a versenyt

Szabó Erikának a televíziós rutin miatt már nem trauma visszanézni magát a filmvásznon, örült neki, hogy Rudolf Péter tiszta elvárásokkal könnyítette a munkáját, és nem bánja, hogy nála jóval fiatalabbakkal jár az színművészeti egyetemre. Interjú.

2010. december 15., 13:38

Az igazi hírességek Üvegtigrist néznek

Nem holmi celebek, sokkal inkább a honi közélet nagyjai (és kisebbjei) jártak Rudolf Péter legújabb rendezése, az Üvegtigris3 premierjén. Ettek, ittak, kulturáltan viselkedtek, és persze tetszett nekik a film.

2010. november 4., 13:50

Itt az Üvegtigris 3 trailere

A filmre decemberig ugyan még várni kell (a premier december 16.-ára van meghirdetve), de akik nem bírnak magukkal, egy kis ízelítőt elkaphatnak Rudolf Péter új filmjénak trailerjéből, ami most érkezett a trailergyárból, még friss és meleg.

2010. augusztus 28., 13:13

Pataki Ági örülne, ha nem létezne photoshop

Szupermodell-filmproducer az Üvegtigris 3-ról, a legutóbbi Dobó Kata-film bukásáról, káros szenvedélyeiről, a retróról, a sport fontosságáról, és arról, hogy mióta van elege a divat állandó változásaiból.

2010. július 26., 10:53

Pikali Gerdáék már tervezik a harmadik gyereket

A Kamarás Iván vérbő feleségét alakító színésznő az életét még mindig romantikus lányregényként éli, ami néhány éven belül egy harmadik gyerekkel bővülhet, feltéve, hogy lakásukat kertes házra tudják cserélni.

2010. március 29., 08:28

A színész, aki mindenkinek beugrik

„Lehet, hogy mindig is szentimentális voltam, csak most már fel is vállalom - Rudolf Péterrel beszélgettünk, aki március 18-ától az Igazából apa címben tűnik fel a mozikban,